Onze oplossingen

Wat we doen

  • Wij zijn ervan overtuigd dat we van elk bedrijf een succes kunnen maken door gelukkige medewerkers aan het roer te zetten. Eenvoud, Met de Mensen en een nieuwe vorm van In control zijn drie sleutelbegrippen op de weg naar succes. Onze aanpak is dan ook gericht op het begeleiden van organisaties en teams om hun werk te optimaliseren, zodat werk en persoonlijk geluk meer kans krijgen en het zakelijk succes versterken.

Leren gaat het meest effectief als mensen het elkaar uitleggen. Dat is dan ook wat we doen: mensen bij elkaar brengen. Dat maakt het echt en betekent dat er soms door een zure appel gebeten moet worden, maar uiteindelijk levert het altijd mooie resultaten op. Dit proces pakken we op volgens vaste structuren, maar altijd toegespitst op jouw doelstelling.

DE GEHEIME WENS ACHTER EEN OPDRACHT

Nog belangrijker dan de opdracht zelf is de echte ambitie van de opdrachtgever. Als we die kennen dan weten we niet alleen WAT we gaan doen en HOE we het aanpakken maar is er ook een heel persoonlijke WHY om in de termen van Simon Sinek te spreken. Deze wens verbind ons en maakt het mogelijk om tijdens het traject schouder aan schouder de juiste keuzes te maken. Na drie keer waarom komen er vaak persoonlijke antwoorden. Hieronder een aantal doelstellingen waar we met veel plezier aan hebben bijgedragen door samen met de mensen uit de eigen organisatie een mooi traject af te leveren.
ik wil:

  • MIJN PRIVÉ LEVEN TERUG
  • MIJN KINDEREN LATEN ZIEN DAT IK WEL IETS KAN
  • EEN FUNCTIE WAAR IK GELUKKIG WORD
  • EEN STOER KUNSTJE FLIKKEN
  • DE WERELD LATEN ZIEN WAT IK KAN
  • EEN MENSELIJK MANAGER WORDEN
  • MIJN TEAM NIET VERLIEZEN
  • HET TALENT VAN MIJN MEDEWERKERS VRIJ MAKEN
  • VERDUBBELEN IN OMVANG ZONDER DAT HET EXTRA TIJD KOST.

OPLOSSINGEN TEAMS

Zodra mensen durven te vertellen wat ze graag willen ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei. Dit gaat vaak samen met veel energie en creativiteit. In team verband wordt hierdoor een status quo doorbroken en kun je beginnen aan een volgende stap. Als team en als mens. Met onze beproefde SuCCeS formule verwezenlijken we in 10 weken samen de doelstellingen van jouw team en laten we zien wat een ieder in huis heeft.

OPLOSSINGEN ORGANISATIES

Als organisatie wil je groeien. Ontdekken en ervaren welk talent iedereen heeft en hoe dat kan bijdragen aan het doel van de organisatie. Maar hoe doorbreek je de patronen en waar begin je? Sterker nog, hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie jouw ambitie omarmt en zich daarvoor wil inzetten? Met het ABC programma aanpak doorbreken we in vier gestructureerde stappen samen het patroon.

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.