Bewezen methodieken toepassen naar behoefte

Wij gaan niet voor dikke rapporten, maar brengen veel liever teams en organisaties in beweging. 

We laten medewerkers groeien in hun werk dankzij het voordoen, samendoen, zelf doen principe. Hierdoor kunnen ze – als wij allang weer weg zijn – zélf continu leren en verbeteren. Iedere dag opnieuw.

Continu leren en verbeteren met Lean

Wil je in jouw organisatie de klant centraal zetten of de overlegstructuur vereenvoudigen en concreet sturen op acties die er écht toe doen? 

Dan hebben wij een aanpak voor je. Gebaseerd op de Lean beginselen laten we een organisatie de kracht van continu leren en verbeteren ontdekken.

Teamcoaching

Net als bij een sportteam, wordt teamgroei het beste bereikt met een aanpak die rekening houdt met collectieve sterktes en individuele vaardigheden van de groep. 

Teamcoaching helpt teams om hun doelen te bereiken, terwijl er tegelijkertijd een duurzame omgeving wordt gecreëerd die succes op de lange termijn bevordert.

Changing the business

Agile denken & doen

Agile is voor sommigen een hype. Voor anderen de enige weg vooruit. Bij Vonkers willen we datgene toepassen dat werkt voor de business én voor de mensen die de waarde voor de business creëren. 

Dat betekent aan de ene kant: vanuit gegronde expertise praktisch aan de slag, en aan de andere kant: vanuit de concepten die Agile Denken en Doen biedt, de doorvertaling maken naar wat dit betekent voor jouw éigen organisatie en potentieel.

Bewezen methodieken die we op maat toepassen aan jouw behoeften

Scroll naar boven