Word jij ook Vonker?


Sluit je aan, werk samen en creëer meer impact. Samen is immers alles leuker én maken we meer impact.

Echt samen doen
Weet je nog? Die ene keer dat je in een team werkte en aan een half woord genoeg had? Elkaar inspireerde en nieuwe ontdekkingen deed waar je nog steeds gebruik van maakt? Wij wel! En wat we ook gemerkt hebben: het werk is niet alleen leuker en inspiratievoller, maar ook véél beter!

Als netwerk staan we altijd open voor nieuwe Vonkers: zelfstandige professionals die niet alleen op zoek zijn naar meer verbinding en collegialiteit, maar ook ondernemers zijn én willen blijven. Ook startende zzp-ers zijn bij ons van harte welkom om samen te verkennen waar we elkaar in kunnen helpen – je eerste opdracht misschien?

Wat bieden we?
Als netwerk geloven we sterk in het ‘geven en krijgen’ concept. Door regelmatig events en trainingen te organiseren, leren we hoe we elkaar kunnen helpen om meer impact te maken. Dit heeft reeds geresulteerd in verschillende nieuwe samenwerkingen en succesvolle klantopdrachten. Ook bieden we als coöperatie een aantal faciliteiten voor jou als ondernemer. Denk aan online zichtbaarheid, een kantoorruimte en een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering op de opdrachten die via Coöperatie Vonkers lopen.

Wat vragen we van jou?
Je wilt graag zelfstandig opereren, maar het liefste niet constant alleen. Daarnaast ben je ervaren op het gebied van Lean en/of Agile transformaties of heb je ervaring als teamcoach. Hoe dan ook – je gaat niet voor het grote geld, maar wilt vooral interessante en leuke opdrachten uitvoeren samen met jouw mede-Vonkers.

Als coöperatie hebben we geen winstoogmerk. Om een deel van de vaste kosten te dekken, vragen we per lid een vaste maandelijkse lidmaatschapsbijdrage. Daarnaast vragen we op de opdrachten die vanuit Vonkers lopen een percentage tussen 10% en 15% om de overige kosten te dekken zoals marketing, administratie en verzekeringen.

Creëer meer impact en word Vonker
Wil jij samen met andere Vonkers interessante opdrachten uitvoeren bij bedrijven zoals Gemeente Amsterdam, PWN, Danone en Gemeente Rotterdam? Neem dan contact met ons op. 

Scroll naar boven