De Vonkers

Wij willen waardevolle organisaties creëren. Zo'n organisatie waarin ieder individu waarde toevoegt en de organisatie als geheel waarde creëert voor iedereen. Wij geloven dat we dat steeds weer kunnen bereiken door het talent in elkaar naar boven te halen en onze krachten te bundelen.


Sander

"Het leven is waardevol, dus zorg dat je iets vets doet met je tijd. Ik wil graag bijdragen aan een betere wereld, aan mensen en organisaties en vanuit daar samen tot iets groters komen. Daarbij geniet ik niet alleen van het resultaat, maar van de hele reis die ik samen met de klant maak."


Monique

Samen! Daar haal ik energie uit. Heerlijk om mensen in hun kracht te zetten en vervolgens gezamenlijk te komen tot het beoogde optimale resultaat!


Remco

"Ik geloof er in dat groei zorgt voor succes, het geeft plezier en voldoening in wat je doet. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien en help klanten om beter te worden in hun werk en als team."


Esmeralda

"Ik word blij als ik de vonk ter plekke voel overslaan. Dat kan zijn in een sessie waarbij medewerkers ineens het grotere plaatje zien en ervaren dat ze echt in staat zijn om zelf iets te veranderen. De tools hiervoor geef ik organisaties graag mee. Altijd in co-creatie en met een flinke dosis pragmatiek."


Philip

"Met Vonkers gaan we voor (werk-) geluk. Ik geloof dat je gelukkig bent als je ervaart dat je helemaal jezelf kan zijn. Mooi – lelijk – goed – fout – alles. Jezelf mogen zijn opent mogelijkheden! Als ik mag bijdragen aan een sfeer waar dat gebeurt, dan is mijn dag goed."


Ewout

"Samen gestructureerd naar een doel toe werken, dat doe ik het liefst. De energie die vrijkomt als je een plek bereikt waar je alleen samen kunt komen, is geweldig. En resultaten die langs die weg worden bereikt zijn duurzaam en houden stand."


Lilian

"Haal energie uit je dag door optimaal samen te werken en open te staan voor verandering. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en door dat in teamverband bij elkaar naar boven te halen, daar word ik blij van."


Kees

"Als relatiebouwer heb ik brede ervaring op het gebied van stakeholder governance, management en transformatie bij publieke en private organisaties. Ik bekijk organisaties vanuit drie niveaus: strategisch, tactisch en operationeel en neem daar altijd de omgeving in mee."


Manon

"De medewerkers zijn de experts! Het gaat erom deze expertise te zien, te benutten en medewerkers dit zelf in praktijk te laten brengen. Ik word blij als dit lukt waardoor het werkplezier en werkresultaat ten gunste van de klant toeneemt! De weg ernaartoe? Pragmatisch, fris en mét veel lol!"


Fernand

"In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken. Goede voorbereiding, goede ingrediënten, teamwork in de keuken. Als alles op zijn plaats valt is het genieten geblazen. En zo zie ik mijn werk binnen Vonkers ook."


Sasja

"Ik word blij van een Braziliaanse churrasco en samen mooie resultaten behalen. En met mijn oog voor verbetering is er altijd wat te doen. Leren door te doen. Abraço."


Dick

“Ik ben altijd nieuwsgierig naar de mens achter het gezicht. Wat is er dan mooier om een heel team aan mensen te mogen begeleiden om tot nieuwe inzichten en acties te komen, roze olifanten op tafel te zetten of ontspanning te brengen als het even knettert. ”

Marlies


Hans

"Mijn focus ligt op het realiseren van concrete doelen in teams. Ik creëer graag de verbinding en hou van creatieve interventies waarin ruimte is voor zowel feiten als emotie. Het gaat mij om het ontsteken van de gezamenlijke vonk."

Wil jij met ons samenwerken om invulling te geven aan jouw ambitie?

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Scroll naar boven