Maatschappelijk betrokken en focus op duurzaamheid

Over Coöperatie Vonkers

Onze kernwaarden ‘Echt Doen, Samen Plezier’ brengen we dagelijks in de praktijk. Wat onze motivatie en drijfveren zijn delen we graag. 

Samen een vonkje aanwakkeren

Wij zijn Coöperatie Vonkers, alles behalve een doorsnee consultancy bureau. Omdat ieder van ons in de eerste plaats ondernemer is, willen we steevast het beste voor onze klanten. Evengoed bieden we wél de continuïteit die bij een adviesbureau hoort. 

Samen streven we ernaar een vonkje in jouw organisatie of team aan te wakkeren. Om deze vonk vervolgens brandend te houden is groei, ruimte, energie, creativiteit en plezier nodig. 

En hier helpen wij je bij. Elk op onze eigen manier en met onze eigen uiteenlopende deskundigheid en competenties. Dát is Coöperatie Vonkers.

Echt doen, samen plezier

Wij zijn ervan overtuigd dat we van elke organisatie een succes kunnen maken door gelukkige medewerkers aan het roer te zetten. Onze aanpak is dan ook gericht op het begeleiden van organisaties en teams om hun werk te optimaliseren, zodat werk en persoonlijk geluk meer kans krijgen en het zakelijk succes versterken. “Echt doen, samen plezier” is dan ook ons ultieme motto.

Zo geloven we in een echt verhaal, is doen de beste manier om te leren en te verbeteren, is samen vele malen leuker dan alleen en staan wij voor professionaliteit én plezier, want zonder plezier is er  immers geen energie voor groei.

Maatschappelijk betrokken met een focus op duurzaamheid

Als Vonkers hechten we veel waarde aan een duurzamere wereld. We compenseren onze CO2-uitstoot en besteden jaarlijks een percentage van onze winst aan een doel dat bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen en het tegengaan van opwarming van de aarde.

Zodoende hebben we in de afgelopen jaren meerdere organisaties gesponsord. Heb jij een plan om de wereld een beetje mooier en beter te maken? Neem vooral contact met ons op om te kijken hoe we kunnen helpen.

1 + 1 = 3

Waar wij gelukkig van worden? Iets échts achterlaten in een organisatie. Iets ten goede verbeteren. Om daar te komen is maatwerk nodig. Voor elke organisatie geldt immers een compleet andere aanpak. Zo combineren we volop onze krachten, methodes en knowhow om het beste resultaat te boeken. 

In onze samenwerking houden we elkaar scherp en dit zorgt voor de gewenste energie en inspiratie. Zoals schrijfster Helen Keller het ooit zo mooi zei: “alleen kunnen we zo weinig; samen kunnen we zoveel”.

Op zoek naar verbinding en collegialiteit?

Wij komen graag in contact met nieuwe 'Vonkers' die opzoek zijn naar meer verbinding en collegialiteit.

Scroll naar boven