Wil jij je team efficiëntie verbeteren?

Wil jij je "team" efficiëntie verbeteren? Lees deze blogs over Lean

Drie interessante blogs over continu verbeteren

Een belangrijk onderdeel van continue verbeteren (één van de pijlers van Lean) is continue leren – je hersenen actief betrokken houden bij Lean principes. Door Lean blogs te lezen, kunnen Lean principes en praktijken centraal blijven staan bij het nemen van beslissingen op het werk én in het leven.

Lean is een onderwerp dat al door veel auteurs, leiders en praktijkmensen is beschreven, van start-ups tot gevestigde ondernemingen in allerlei verschillende sectoren. Wij volgen deze drie Lean blogs om efficiënter, minder gestrest en gelukkiger te worden in het werk én in het leven.

Als auteur van Lean Startup én grondlegger van de Lean Startup-methodologie, bracht Eric Ries ‘Lean denken’ aan het licht in de mainstream media. Startup Lessons Learned is zijn blog over ondernemerschap en gaat over de vele lessen die Eric tijdens zijn carrière heeft geleerd door Lean denken toe te passen op de technische wereld.

Als een van de meest invloedrijke denkers in Lean, beschikt Mark Graban over een schat aan kennis. Zijn blog behandelt onderwerpen over Lean die universeel toepasbaar zijn op bedrijven en praktijkmensen in alle sectoren. Door het succes van deze blog heeft Mark verschillende boeken geschreven over Lean, waaronder: Lean Hospitals: Improving Quality, Patient Safety and Employee Engagement en Healthcare Kaizen: Engaging Front-Line Staff in Sustainable Continuous Improvements.

Onder leiding van Lean transformatie expert Karen Martin creëert The Karen Martin Group al jarenlang hoogwaardige Lean content. Karen schrijft over onderwerpen als klantwaarde, continue verbeteren, Lean leiderschap en persoonlijke effectiviteit – ideaal leesvoer voor iedereen in een onderneming die een Lean transformatie ondergaat.

Scroll naar boven