Samen sterk met onze team check-up

De Nederlandse bossen verkleuren, de eerste blaadjes vallen van de bomen en de temperaturen dalen langzaamaan – dat kan maar één ding betekenen: het is herfst. Een nieuw seizoen waarin we nog steeds met een flink stel maatregelen te ‘dealen’ hebben. Dat vraagt om flexibiliteit, inzet en teamwork – en precies daarbij kunnen wij Vonkers jouw organisatie helpen. Met onze Team Check-Up zorgen we er immers voor dat alle neuzen weer dezelfde kant op wijzen – offline én online!   

Inmiddels zullen veel teams, MT’s, afdelingen en organisaties in een (tijdelijk aangepaste) 1,5 meter maatschappij weer een passende werkwijze hebben gevonden om toch productief te zijn. Juist nu is het goed om als team op een gestructureerde wijze die huidige situatie te analyseren.   

Met onze Team Check-Up inventariseren we de actuele strategie, huidige ergernissen, ambitieuze ideeën en vooral de reeds doorgevoerde verbeteringen in de huidige situatie. Vervolgens zetten we ze om in concrete plannen én daden zodat jullie weer opgeruimd verder kunnen groeien – zelfs in tijden als deze. Benieuwd hoe we dat doen?

Scroll naar boven