Team Check-up

Samen even herpakken, en hoe dan?

De Corona maatregelen hebben veel teams, afdelingen, organisaties van het ene op het andere moment in ander vaarwater gebracht. In eerste instantie bracht deze verandering vooral een andere manier van contact houden en communiceren met zich mee – van videobellen tot een online weekstart. Daarna kwamen er echter opeens nieuwe strategische prioriteiten van overheden en een economische druk op de korte en lange termijn bij. 

Na de zomer van 2020 zijn veel teams, MT’s, afdelingen en organisaties weer voorzichtig opgestart in een aangepaste 1,5 meter maatschappij. Maar helaas niet voor lang. Ondertussen is het devies alweer vooral thuis werken!  Om gek van te worden. 

Hoe houd jij de richting en energie vast? voor jezelf maar ook voor jouw team?  

Wij hebben een Team Check-UP ontwikkeld waarmee we jouw team, afdeling of organisatie kunnen ondersteunen bij dit vraagstuk. In feite betekent dit een ‘retro’ over een lange en bijzondere periode waarbij de onderlinge samenwerking, het leiderschap en de huidige strategie geëvalueerd worden als basis voor verbeterstappen. 

Coöperatie Vonkers biedt beproefde evaluatie methodes en begeleiders om in korte tijd de relevante verbeter- en ontwikkelstappen vast te stellen.  We voeren met jouw team en/of organisatie een heroriëntatie uit op het gebied van strategie, versterking van zelforganisatie & samenwerking en verdieping van leiderschap. Vervolgens zetten we dit om in doelgerichte verbeteracties die met succes kunnen worden geïmplementeerd.

Interesse?

Hebben jij en jouw team, afdeling of organisatie nieuwe inzichten, tactieken of energie nodig. Dan is onze Team Check-Up bij uitstek geschikt. Wil je meer informatie ontvangen of direct de op maat mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op via info@vonkers.nl of bel 06 53 29 69 01. We verkennen graag de mogelijkheden!

 
 
Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.