Team Check-Up

Samen weer naar kantoor, en dan?

De Corona maatregelen hebben veel teams, afdelingen, organisaties van het ene op het andere moment in ander vaarwater gebracht. In eerste instantie bracht deze verandering vooral een andere manier van contact houden en communiceren met zich mee – van videobellen tot een online weekstart. Daarna kwamen er echter opeens nieuwe strategische prioriteiten van overheden en een economische druk op de korte en lange termijn bij. 

Na de zomer van 2020 zullen veel teams, MT’s, afdelingen en organisaties in een aangepaste 1,5 meter maatschappij weer voltallig bij elkaar komen om zo tot een passende werkwijze te komen – oftewel: een ‘nieuw normaal’. En daarbij kunnen wij van Coöperatie Vonkers jouw team, afdeling of organisatie ondersteunen. In feite betekent dit een ‘retro’ over een lange en bijzondere periode waarbij de onderlinge samenwerking, het leiderschap en de huidige strategie geëvalueerd zal worden als basis voor verbeterstappen. 

Coöperatie Vonkers biedt beproefde evaluatie methodes en begeleiders om in korte tijd de relevante verbeter- en ontwikkelstappen vast te stellen én deze om te zetten in doelgerichte acties. Zo helpen we je om de vastgestelde verbeteracties programmatig op te pakken en jouw team en/of organisatie te helpen bij heroriëntatie op het gebied van strategie, versterking van zelforganisatie & samenwerking en verdieping van leiderschap.

Interesse?

Hebben jij en jouw team, afdeling of organisatie nieuwe inzichten, tactieken of energie nodig om de aankomende 1,5 meter fase als één door te komen? Dan is onze Team Check-Up bij uitstek geschikt. Wil je meer informatie ontvangen of direct de op maat mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op via info@vonkers.nl of bel 06 53 29 69 01. We hopen van je te horen!

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.