over

Coöperatie Vonkers

DE VONKERS

ECHT DOEN, SAMEN PLEZIER

Wij willen voor mensen waardevolle bedrijven realiseren. In onze ogen zijn dat organisaties waar het individu waarde toevoegt en de organisatie op haar beurt van waarde is voor iedereen. Wij geloven dat we dat kunnen door het talent in elkaar naar boven te halen en daar gebruik van te maken. Groeien door jezelf te zijn.

FERNAND

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken. Goede voorbereiding, goede ingrediënten, teamwork in de keuken. Als alles op zijn plaats valt is het genieten geblazen. En zo zie ik mijn werk binnen Vonkers ook.

Xander

Spelen met perspectief om nieuwe inzichten op te doen, te ontdekken en te experimenteren. Om samen met plezier en energie een mooi proces te creëren, met positief resultaat voor klanten, organisatie en medewerkers als uitkomst. Dan ben ik blij en fit.

Esmeralda

Ik word blij als ik de vonk ter plekke voel overslaan. Dat kan zijn in een sessie waarbij medewerkers ineens het grotere plaatje zien en ervaren dat ze echt in staat zijn om zelf iets te veranderen. De tools hiervoor geef ik organisaties graag mee. Altijd in co-creatie en met een flinke dosis pragmatiek.

Thomas

Succes is een product van iemand die zich goed voelt. Bewust of onbewust dingen doen die je leuk vindt, balans tussen denken, voelen willen en handelen. Door met elkaar een proces aan te gaan van elke dag een stapje beter worden en waarde creëren. Om daar een bijdrage aan te mogen leveren, dat is waar ik energie van krijg.

Sasja

Ik word blij van een Braziliaanse churrasco en samen mooie resultaten behalen. En met mijn oog voor verbetering is er altijd wat te doen. Leren door te doen. Abraço.

Hero

Als teamcoach voor leiderschap en strategie help ik teams en organisaties om het vuur weer te laten ‘branden’ ! Ik geniet ervan als door mijn inbreng teams weer hanteerbare, gezamenlijke ambities hebben met bijbehorend teamwork.

Philip

Met Vonkers gaan we voor (werk-) geluk. Ik geloof dat je gelukkig bent als je ervaart dat je helemaal jezelf kan zijn. Mooi – lelijk – goed – fout – alles. Jezelf mogen zijn opent mogelijkheden! Als ik mag bijdragen aan een sfeer waar dat gebeurt, dan is mijn dag goed.

Sander

Het leven is waardevol, dus zorg dat je iets vets doet met je tijd. Ik wil graag bijdragen aan een betere wereld, aan mensen en organisaties en vanuit daar samen tot iets groters komen. Daarbij geniet ik niet alleen van het resultaat, maar van de hele reis die ik samen met de klant maak.

Manon

De medewerkers zijn de experts! Het gaat erom deze expertise te zien, te benutten en medewerkers dit zelf in praktijk te laten brengen. Ik word blij als dit lukt waardoor het werkplezier en werkresultaat ten gunste van de klant toeneemt! De weg ernaartoe? Pragmatisch, fris en mét veel lol!

Anouk

‘Every employee proud every day’ zie ik als vertrouwen geven, experimenteren en lef hebben, hierdoor ontstaat energie en volgt de ambitie als vanzelf. 

Jan

Mijn passie ligt bij het inspireren van mensen. De lat steeds iets verder leggen.  Ambitieus doch realistisch. Daarnaast heel pragmatisch en gericht op het realiseren van doelstellingen. Zo werk ik het liefst.

Hans

Mijn focus ligt op het realiseren van concrete doelen in teams. Ik creëer graag de verbinding en hou van creatieve interventies waarin ruimte is voor zowel feiten als emotie. Het gaat mij om het ontsteken van de gezamenlijke vonk.

Willem

Ik ben een motivator, iemand die anderen inspireert. Met veel energie en een scherpe analyse ga ik problemen te lijf. Samen met de groep, want verbinding is belangrijk voor mij. Ik ben pas tevreden als de mensen waarmee ik werk zelfstandig verder kunnen.

William

Ik begeleid organisaties in het definiëren van een heldere strategie met concrete doelstellingen. Vervolgens help ik deze te vertalen naar korte termijn doelen per team en per medewerker. Het toekomstbeeld wordt zo realistisch en haalbaar.

Maurits

Ik denk graag mee met de Vonkers omdat wij het gedachtegoed delen en zij dit echt in de praktijk kunnen brengen. Tevens hebben zij een manier van (samen) werken die heel goed bij mij aansluit.

Hilco

Ik ben een adviseur en interim-manager met ruime ervaring in de gezondheidszorg. Samen met mijn klanten zoek ik graag de creatieve oplossingen in complexe situaties. En als we iets complex weer simpel kunnen maken is mijn dag goed!

André

Niet harder, maar slimmer werken om aansprekende doelen te bereiken. Dat leidt niet alleen tot een beter operationeel resultaat van uw organisatie, maar ook tot blijere mensen: blijer management, blijere medewerkers en uiteindelijk blijere klanten. En daaraan bijdragen, maakt mij weer blij.

JIJ?

Is de vonk overgeslagen en lijkt het je gaaf om samen aan projecten te werken? Neem dan vooral contact met ons op en laten we kennismaken!

Contact opnemen →