De Vonkers

ECHT DOEN, SAMEN PLEZIER

Wij willen voor mensen waardevolle bedrijven realiseren. In onze ogen zijn dat organisaties waar het individu waarde toevoegt en de organisatie op haar beurt van waarde is voor iedereen. Wij geloven dat we dat kunnen door het talent in elkaar naar boven te halen en daar gebruik van te maken. Groeien door jezelf te zijn.

Fernand Bosman

FERNAND

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken. Goede voorbereiding, goede ingrediënten, teamwork in de keuken. Als alles op zijn plaats valt is het genieten geblazen. En zo zie ik mijn werk binnen Vonkers ook.

Sasja Abbenhues

Sasja

Ik word blij van een Braziliaanse churrasco en samen mooie resultaten behalen. En met mijn oog voor verbetering is er altijd wat te doen. Leren door te doen. Abraço.

Kees Verschoor

Kees

Als relatiebouwer heb ik brede ervaring op het gebied van stakeholder governance, management en transformatie bij publieke en private organisaties. Ik bekijk organisaties vanuit drie niveaus: strategisch, tactisch en operationeel en neem daar altijd de omgeving in mee.

Anouk Waterman

Anouk

‘Every employee proud every day’ zie ik als vertrouwen geven, experimenteren en lef hebben, hierdoor ontstaat energie en volgt de ambitie als vanzelf. 

Hans Pareau Dumont

Hans

Mijn focus ligt op het realiseren van concrete doelen in teams. Ik creëer graag de verbinding en hou van creatieve interventies waarin ruimte is voor zowel feiten als emotie. Het gaat mij om het ontsteken van de gezamenlijke vonk.

Ewout van der Veen

Ewout

Samen gestructureerd naar een doel toe werken, dat doe ik het liefst. De energie die vrijkomt als je een plek bereikt waar je alleen samen kunt komen, is geweldig. En resultaten die langs die weg worden bereikt zijn duurzaam en houden stand.

Philip Meulenkamp

Philip

Met Vonkers gaan we voor (werk-) geluk. Ik geloof dat je gelukkig bent als je ervaart dat je helemaal jezelf kan zijn. Mooi – lelijk – goed – fout – alles. Jezelf mogen zijn opent mogelijkheden! Als ik mag bijdragen aan een sfeer waar dat gebeurt, dan is mijn dag goed.

Sander Bosch

Sander

Het leven is waardevol, dus zorg dat je iets vets doet met je tijd. Ik wil graag bijdragen aan een betere wereld, aan mensen en organisaties en vanuit daar samen tot iets groters komen. Daarbij geniet ik niet alleen van het resultaat, maar van de hele reis die ik samen met de klant maak.

Annetje Suorsa

Annetje

 ”Recht door zee maar met liefde”, zo omschrijf ik mezelf graag. Ik daag mensen uit om naar zichzelf te kijken en zich bewust te worden van hun gedrag en impact op anderen.  Hoe kun je binnen een team blijvende betrokkenheid creëren is voor mij de centrale vraag  tijdens team coaching trajecten.

Hero Prins

Hero

Als teamcoach voor leiderschap en strategie help ik teams en organisaties om het vuur weer te laten ‘branden’ ! Ik geniet ervan als door mijn inbreng teams weer hanteerbare, gezamenlijke ambities hebben met bijbehorend teamwork.

Remco Groot

Remco

Ik geloof er in dat groei zorgt voor succes, het geeft plezier en voldoening in wat je doet. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien en help klanten om beter te worden in hun werk en als team.

Esmeralda Kuijs

Esmeralda

Ik word blij als ik de vonk ter plekke voel overslaan. Dat kan zijn in een sessie waarbij medewerkers ineens het grotere plaatje zien en ervaren dat ze echt in staat zijn om zelf iets te veranderen. De tools hiervoor geef ik organisaties graag mee. Altijd in co-creatie en met een flinke dosis pragmatiek.

Jan Beeker

Jan

Mijn passie ligt bij het inspireren van mensen. De lat steeds iets verder leggen.  Ambitieus doch realistisch. Daarnaast heel pragmatisch en gericht op het realiseren van doelstellingen. Zo werk ik het liefst.

Manon Diepenmaat

Manon

De medewerkers zijn de experts! Het gaat erom deze expertise te zien, te benutten en medewerkers dit zelf in praktijk te laten brengen. Ik word blij als dit lukt waardoor het werkplezier en werkresultaat ten gunste van de klant toeneemt! De weg ernaartoe? Pragmatisch, fris en mét veel lol!

Hilco Wink

Hilco

Ik ben een adviseur en interim-manager met ruime ervaring in de gezondheidszorg. Samen met mijn klanten zoek ik graag de creatieve oplossingen in complexe situaties. En als we iets complex weer simpel kunnen maken is mijn dag goed!

Andre Blankenvoort

André

Niet harder, maar slimmer werken om aansprekende doelen te bereiken. Dat leidt niet alleen tot een beter operationeel resultaat van uw organisatie, maar ook tot blijere mensen: blijer management, blijere medewerkers en uiteindelijk blijere klanten. En daaraan bijdragen, maakt mij weer blij.

Willem Pothoven

Willem

Ik ben een motivator, iemand die anderen inspireert. Met veel energie en een scherpe analyse ga ik problemen te lijf. Samen met de groep, want verbinding is belangrijk voor mij. Ik ben pas tevreden als de mensen waarmee ik werk zelfstandig verder kunnen.

Xander Bergsma

Xander

Spelen met perspectief om nieuwe inzichten op te doen, te ontdekken en te experimenteren. Om samen met plezier en energie een mooi proces te creëren, met positief resultaat voor klanten, organisatie en medewerkers als uitkomst. Dan ben ik blij en fit.

silhouette vonker

JIJ?

Is de vonk overgeslagen en lijkt het je gaaf om samen aan projecten te werken? Neem dan vooral contact met ons op en laten we kennismaken!

Contact opnemen →

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.