Samen met deze businesspartners kunnen we je nog beter faciliteren

Ieder zijn eigen specialisme en samen zeer compleet

We investeren in een betere wereld

Voel jij je thuis bij Cou00f6peratie Vonkers

Weet jij nog die keer dat je in een team werkte en aan een half woord genoeg had? Elkaar inspireerden, en nieuwe ontdekkingen deed waar je nog steeds gebruik van maakt? Wij wel! En wat we ook gemerkt hebben: het werk is niet alleen leuker en inspiratievoller, maar ook beter!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Vonkers die opzoek zijn naar meer verbinding en collegialiteit, maar ook ondernemers zijn. Maar zeker ook startende ZZP-ers zijn bij ons van harte welkom om contact op te nemen om samen te verkennen waar we elkaar in kunnen helpen (je eerste opdracht?).

We investeren in een betere wereld

Wat bieden we?

Als netwerk geloven we sterk in het geven en krijgen concept. Door regelmatig events en trainingen te organiseren, leren we elkaar kennen en hoe we elkaar kunnen helpen om meer impact te maken, zowel professioneel als bij klanten.u00a0

Dit heeft al geresulteerd in verschillende nieuwe samenwerkingen en succesvolle klantopdrachten. Tot slot bieden we als cou00f6peratie een aantal faciliteiten voor jou als ondernemer. Denk aan online zichtbaarheid, een kantoorruimte en een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering op de opdrachten die via de cou00f6peratie lopen.

Vrijheid in gebondenheid, samen met gelijkgestemden

Wat vragen we van jou?

Het allerbelangrijkste is dat je je tot ons voelt aangetrokken. Je wil graag zelfstandig opereren maar liefst niet constant alleen. Daarnaast ben je ervaren op het gebied van lean, Agile transformaties of heb je ervaring als teamcoach.

Hoe dan ook, Je gaat niet voor het grote geld maar wil vooral interessante en leuke opdrachten uitvoeren samen met andere Vonkers.

Als cou00f6peratie hebben we geen winstoogmerk. Om een deel van de vaste kosten te dekken, vragen we van jou een vaste maandelijkse lidmaatschapsbijdrage.u00a0

Daarnaastu00a0 vragen we op de opdrachten die vanuit Vonkers lopen een percentage tussen 10% en 15% om de overige kosten te dekken zoals acquisitie kosten, incassokosten en verzekering. Het staat je vrij om afdrachten af te spreken met andere associates. Daarin ben en blijf je ondernemeru00a0

Ja, ik wil mijn uitdagingen bespreken.

Creëer meer impact en maak een afspraak

Scroll naar boven