Onze Missie en Waarden

Alleen gaat sneller, maar samen kom je verder!

We investeren in een betere wereld

Duurzaam samenwerken met een missie

Zodra mensen durven te delen wat ze in huis hebben ontstaat  ruimte, energie, creativiteit en plezier. Deze persoonlijke groei vertaald zich naar  slagkracht, succes, weerbaarheid en werkgeluk.

Als werk en persoonlijk geluk meer kans krijgen zal dit elke organisatie succesvoller maken. 

Door  medewerkers te faciliteren om zelfstandig continu te verbeteren ontstaat een duurzame cultuurverandering die leidt tot meer werkgeluk en zakelijk succes.  

We ondernemen graag samen met onze klanten, en samen werken we aan een betere wereld.

onze waarden

Echt

Dat wat we doen of zeggen komt uit ons hart. We geloven in het echte, eerlijke verhaal.

Doen

Doen is de beste manier van leren, wat maakt dat je tot een duurzaam resultaat komt. Klanten die lef hebben om het echt te doen vinden wij gaaf.

Samen

Samen is leuker dan alleen. Samen werken haalt het beste uit ons naar boven. Elkaar stimuleren en inzetten op elkaars kracht. Verbinding zorgt voor bedding.

Plezier

Professioneel en met plezier, want zonder plezier geen energie. Het maakt lichter en is de brandstof voor fraaie resultaten

Jouw ambitie is onze uitdaging

Echt doen samen plezier

Ook binnen de coöperatie staat dit centraal. Deze 4 waarden zitten diep verankerd in elke Vonker. Het vormt de basis vanwaar uit we werken. Aangevuld met een scala aan ervaringen en skills kunnen we vele uitdagingen aan. 

Maar continu verbeteren geldt ook voor ons. En dat “leren” doe je niet alleen, maar samen en van elkaar. Om deze reden doen we opdrachten zo veel mogelijk in teamverband, waarbij we elkaar uitdagen, kunnen voortbouwen op onze gezamenlijke ervaring en vooral heel veel plezier hebben.

Als medewerkers zich ontplooien genieten wij pas echt.

Gun jij jouw team die ontwikkeling?

Scroll naar boven