Vonkers zet zich in voor duurzaamheid


Werk je samen met Vonkers, dan werk je samen met een ‘groene’ organisatie. Een coöperatie die in tegenstelling tot andere organisaties niet kiest voor financiële winst op de korte termijn, maar winst op de lange termijn.

Echt doen, samen plezier
Samen leveren wij immers een bijdrage aan de grotere uitdagingen waar wij als mens voor staan, namelijk het verduurzamen van onze leefwereld. Wat ons betreft gaat dit hand in hand met ons motto ‘Echt doen, samen plezier’. Want hoe kun je geluk en plezier ervaren als de toekomst somber en dreigend lijkt te zijn?

15% van onze winst naar een ‘groen’ doel
Zo hebben we in het afgelopen jaar (2021) 1000 euro (10% van onze winst) gedoneerd aan de stichting Trees for All – een stichting die zich inzet voor een bosrijke omgeving, in zowel binnen- als buitenland. Voor dit jaar (2022) hebben we onlangs afgesproken dat we dit percentage willen verhogen met 50%, namelijk naar 1500 euro.

Vonkers zoekt ‘groen’ initiatief!
Vanzelfsprekend kunnen we dit wederom doneren aan een stichting die zich inzet voor duurzaamheid, maar we zouden dit ook kunnen investeren in een vernieuwende startup die zich bezighoudt met dit topic.

Heb je een idee of ben jij zo’n startup? Schroom dan niet en neem contact met ons op. We komen graag in contact met mooie, groene initiatieven!

Scroll naar boven