Processen écht bespreekbaar maken met jouw team

Bij Vonkers werken we steevast samen met medewerkers. Juist bij procesoptimalisatie projecten is het immers essentieel dat processen samen met diens gebruikers interactief worden besproken en begrepen. Dit is steeds weer een uitdaging, maar essentieel voor verbeteringen, compliance en transformaties.

Engage Process Ons partnerschap met Engage Process geeft ons nu de beschikking over een tool waarbij betrokkenheid, eenvoud en effectiviteit samen komen. Deze alles-in-één tool voor het optimaliseren van processen is bedoeld om medewerkers te helpen hun processen te visualiseren, samen te werken als een team, de effectiviteit van processen te beoordelen en verbeterpunten te identificeren. Kortom: een fantastisch hulpmiddel op de werkvloer.

Voorkom onnodige kosten Ben jij betrokken bij het automatiseren van processen of liggen er uitdagingen om efficiënter te werken, bedenk dan dat het niet goed in beeld hebben van deze processen in veel van de gevallen de basis is voor het overschrijden van het budget. Daarbij is dit dé oorzaak van veel van de verborgen kosten binnen een organisatie.

Do it yourself Procesmanagement klinkt saai, maar met een goede methodiek en de juist tools wordt een procesmeeting dynamisch, interactief én leuk. Ben je benieuwd naar wat Vonkers met deze Engage Process software voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Jan Beeker of Marlies Wobben.

Scroll naar boven