Pippi Langkous sprak al eens de legendarische woorden: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – en dat was precies onze instelling tijdens het organiseren van onze állereerste online kwartaalborrel ooit!  

In nog geen 1,5 uur tijd hebben we onder leiding van de getalenteerde singer-songwriter Remco Jacobs met inbreng van meer dan 40 genodigden online een heuse song gecomponeerd. Want, hoe heerlijk is het om vanuit de geborgenheid van je eigen thuiswerkplek luidkeels mee te zingen met een lied dat je samen hebt gemaakt?   

De reacties van onze genodigden spraken voor zich: “Het was een leuke ervaring, dank jullie wel!” aldus Mark Thomassen. Marieke Siersma voegt daaraan toe: “Leuk zo’n kijkje in de keuken van een songwriter, nooit gedacht dat dat – zelfs online – zo verbindend zou werken!”. Ook Cor van der Sluis is enthousiast over onze online lenteborrel: “Lieve Vonkers, heel erg bedankt voor deze fijne middag. Bijzonder, rust, verbondenheid en vooral héél fijn. Grote dank!”  

En wij kunnen niet anders dan het daar unaniem mee eens zijn – ultieme verbondenheid én verbinding, zo voelde het! Benieuwd naar ons muzikale resultaat? 

Scroll naar boven