4 x online teambuilding

Teamwork. Op de werkvloer zien wij Vonkers niets liever dan dat. In een goed team voelen de teamleden zich fijn en komen hun individuele kwaliteiten beter tot zijn recht. Reden te meer om te investeren in deze bijzondere (werk)relatie. En hoe doe je dit nu beter dan samen eens flink uit te pakken. Helaas gaat die vlieger in tijden als deze niet meer op en zijn de jaarlijkse teamuitjes voorlopig van de agenda geschrapt. Maar dit hoeft dus niet! Wij selecteerden vier corona-proof alternatieven waardoor jouw team – weliswaar online – dit jaar nog de slingers op kan hangen!  

Online Escape Room 

De Escape Room is de laatste jaren máteloos populair waar het gaat om teamuitjes. En dat snappen we! Niets leuker dan samen de detective uithangen om jezelf en jouw collega’s vervolgens te bevrijden. Niet alleen is het vermakelijk, het zorgt er ook voor dat je écht samenwerkt. En hoewel dit spel in zo’n mysterieuze setting natuurlijk waanzinnig is, zijn er ook online varianten die ieder gewoon vanaf de laptop kunt spelen. Wat ons betreft een perfect alternatief!       

Online Pub Quiz 

Hoewel er niets gaat boven de ambiance van een bruincafé, kun je zo’n ouderwets gezellige pub quiz óók online spelen. Verzamel jouw collega’s, bezorg ieder een ijskoud biertje aan huis en spelen maar! Op het internet circuleren tal van kant-en-klare pub quizzen waardoor je moeite bespaard. Voor de bezige bijtjes is dit natuurlijk dé kans om eens lekker de handen uit de mouwen te steken en zelf in de pen te klimmen. De keuze is reuze!  

Online Teambuilding Spel 

Dat teambuilding ook online hartstikke mogelijk is, bewijst de online teambuilding game Project Arrow van UP Events. Jij en je collega’s zijn wereldleiders die er samen voor moeten zorgen dat de wereld niet vergaat. Je staat met elkaar in verbinding via bijvoorbeeld Zoom of Teams en jullie krijgen allerlei vraagstukken, puzzels, raadsels en hersenkrakers voor je kiezen. Een geweldige manier om collega’s te motiveren en energie in het team te houden. Aanrader!  

Online Vri-Mi-Bo 

Het concept is vrij simpel: surf op het wereldwijde web naar een heerlijke bier- of wijnproeverij, laat de biertjes of wijntjes thuisbezorgen en meet je collega’s op vrijdagmiddag online. Een gezellige (online!) namiddag gegarandeerd! Waarschijnlijk zal een expert je de nodige ins & outs per drankje vertellen, maar bovenal hebben jullie een als vanouds gezellige vri-mi-bo! 

Scroll naar boven