Frank Sluis is Manager Operations Bij Henri, producent van koelverse, kant en klare soepen, sauzen en convenience maaltijden. In een kort interview vragen we waarom hij lid is geworden van Vonkers en wat dit voor Frank betekent. Lees hieronder zijn verhaal.

 
Henri

 

Al voor de oprichting van Vonkers kwam ik in contact met Fernand en Sander. In 2016 hebben Fernand en Sander Henri in een transitie begeleid van traditioneel georganiseerd productiebedrijf naar zelfsturende teams.

Dit was voor mij een spannende tijd waarin ik veel geleerd heb. De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld in coachend leidinggeven en heb ik ervaren hoe belangrijk goed functionerende medewerkers zijn voor een organisatie. Op diverse vlakken zet ik me hiervoor bij Henri in. Zo zijn we in 2018 gestart met nieuwe medewerker bijeenkomsten, waarbij 3 thema’s centraal staan; Team als ankerpunt, Samen voor succes en medewerkers in hun kracht.

Bij Vonkers heb ik hiervoor een platform gevonden!

Coöperatie Vonkers ken ik inmiddels goed. Zowel vanuit de advies en begeleidingskant, alsook van de kwartaalbijeenkomsten die zij voor klanten en leden organiseren. Vonkers is er niet alleen voor adviseurs, maar voor iedereen die zich kan vinden in hun Ambitie, Visie en Waarden. En daar herken ik me zeer in. Vonkers heeft de ambitie om de wereld te laten zien dat gelukkige medewerkers het verschil maken in bedrijven. Ik heb me dan ook als lid aangemeld. Mijn droom is om andere managers, directeuren en eigenaren enthousiast te maken voor hun manier van organiseren, waarin het leren en ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden centraal staat.

We willen met elkaar werken aan betere organisaties waar medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten.

Scroll naar boven