20 november 2018

Webton het fitste bedrijf van Twente 2018

WEBTON HET FITSTE BEDRIJF VAN TWENTE 2018!

We zijn heel trots. Sasja Abbenhues begon enkele jaren geleden samen met de medewerkers aan de Droom van Webton. Zij zijn samen druk geweest om deze visie en strategie helder te maken en stelde vast wat ieders bijdrage hieraan kon zijn. Hun missie: Het ontzorgen van hun klanten op het gebied van internet. Hun visie: Duurzaam inzetbare medewerkers.

Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn. Webton richt zich niet alleen op fysieke fitheid, juist hun aandacht voor het mentaal welzijn zorgt voor gezonde en gelukkige medewerkers. Zij gaan met plezier naar het werk, zijn minder ziek, zitten goed in hun vel en komen na een leuke werkdag met energie weer thuis. Wat een mooie afsluiting van het traject Happy Work Webton.

Hieronder legt Anke Heerze van Webton uit hoe dit traject impact op hun werk heeft. Wil je meer lezen over dit traject en de rol van Sasja?

Lees dan hier verder

LEES OOK:

Vrienden van Vonkers aftermovie!

https://youtu.be/_L8xgFUlR8k Benieuwd naar de aftermovie van de najaarseditie van Vrienden van Vonkers live? Hier is ‘ie dan eindelijk! Geniet van de beelden enne: mocht je

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.