30 juni 2018

Welkom André Blankenvoort

Wij hebben er wederom een Vonker bij! André Blankenvoort is Lean Six Sigma Black Belt en beschikt over zeer ruime ervaring in het begeleiden van verbetertrajecten. Hij helpt organisaties efficiënter en effectiever te opereren. Niet door dikke rapporten te schrijven, maar door samen met de mensen, die het werk uitvoeren, aan de slag te gaan.

Zijn aanpak is gestructureerd en praktisch. Klanten van André geven aan dat zijn manier van werken energie geeft, maar ook gewoon leuk en inspirerend is. Hierdoor zijn zij in staat aansprekende en concrete resultaten te boeken. Het gaat dan niet alleen om kortere doorlooptijden, minder fouten en lagere kosten, maar ook om blijere mensen: blijer management, blijere medewerkers en uiteindelijk blijere klanten. En dat is waar hij het in essentie voor doet.

Welkom bij Coöperatie Vonkers, André!

Meer weten over hoe André en Coöperatie Vonkers het verschil maken binnen jouw organisatie?

LEES OOK:

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Een Vonker stelt zich voor

Het einde van het jaar nadert. Reden te meer om één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. Deze maand geven we Sander Bosch

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.