30 juni 2018

Welkom André Blankenvoort

Wij hebben er wederom een Vonker bij! André Blankenvoort is Lean Six Sigma Black Belt en beschikt over zeer ruime ervaring in het begeleiden van verbetertrajecten. Hij helpt organisaties efficiënter en effectiever te opereren. Niet door dikke rapporten te schrijven, maar door samen met de mensen, die het werk uitvoeren, aan de slag te gaan.

Zijn aanpak is gestructureerd en praktisch. Klanten van André geven aan dat zijn manier van werken energie geeft, maar ook gewoon leuk en inspirerend is. Hierdoor zijn zij in staat aansprekende en concrete resultaten te boeken. Het gaat dan niet alleen om kortere doorlooptijden, minder fouten en lagere kosten, maar ook om blijere mensen: blijer management, blijere medewerkers en uiteindelijk blijere klanten. En dat is waar hij het in essentie voor doet.

Welkom bij Coöperatie Vonkers, André!

Meer weten over hoe André en Coöperatie Vonkers het verschil maken binnen jouw organisatie?

LEES OOK:

Vonker aan het woord: Manon Diepenmaat

VONKER AAN HET WOORD: MANON DIEPENMAAT De zomer nadert. Reden te meer om weer eens één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. En wat voor één! Dit keer geven we Manon Diepenmaat het woord. Manon heeft als Vonker naast een bruisende onderneming namelijk meerdere boeken geschreven. En heb jij nou zin om deze

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag

5 x Podcasts voor een leerzame zomerdag Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Van een eenzame autorit tot een wandeling met de hond door het bos – met een podcast in je oren worden die dagelijkse ‘moetjes’ opeens vele malen leuker én leerzamer. Want dat het meer is dan alleen

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.