25 januari 2017

Kick Off Vonkers

Vrijdag 20 januari was het dan zover: de kick-off van Vonkers! Met een klein clubje genodigden hebben we de coörporatie gestart met een meedenksessie. We hebben genoten van hoe enthousiast er is gereageerd op onze plannen en de ideeen die hier weer uit zijn ontstaan. Een van de doelstellingen was dat er een vonk zou over slaan en dat is meer dan gelukt! Wat een lekkere ideeën en inzichten zijn er langs gekomen en echt een top groep om zo bij elkaar te hebben. Dat smaakt naar meer!

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.