Neem deel aan een van onze webinars

ontvang in een uur nieuwe inzichten over een actueel thema!

 Wat krijg je van ons? 

  • Een  gratis webinar  van 55 minuten 
  • De sprekers zijn senior consultants met veel ervaring 
  • Veel  praktische tips and tricks 
  • De  webinar is interactief, we geven veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen. 
  • Na de webinar krijg je de slides zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. 
  • Mogelijkheid tot een op een contact voor support op specifieke issues

Voor wie?

De webinars zijn primaire bedoeld voor  leidinggevenden die nu ineens een groot deel van hun medewerkers thuis hebben werken.  De “nieuwe” 1,5 meter maatschappij stelt andere eisen aan de manier van leidinggeven. Heb jij vragen over:

  • welke verborgen signalen geven mij inzicht in het welzijn van mij medewerkers;
  • hoe houd ik grip op mijn resultaten en team productiviteit; 
  • welke strategische consequenties heeft de 1,5 meter maatschappij voor mijn organisatie;

Dan zijn een of meerdere van deze webinars waarschijnlijk erg interessant voor jou. Maar ben je geen leidinggevende en vind je een van deze onderwerpen erg interessant schroom dan niet en schrijf je in. 

Tijdens de zomer even geen webinars

Lees hier meer over de verschillende webinars

In deze webinar staan we stil bij wat je als leidinggevende kunt doen om verbinding met je collega’s in stand te houden en misschien zelfs wel verder te versterken, zonder dat er sprake is van face-to-face contact.

Ook besteedt Tom Plug in deze webinar aandacht aan het opvangen van signalen die kunnen aangeven dat het misschien wel niet zo goed gaat met de thuiswerkers in kwestie en hoe je daarop kunt reageren. En hoe je deze periode juist kunt gebruiken om verbinding te creëren, een goed gesprek te voeren en hoe positiviteit een buffer kan vormen voor de onzekerheid, onrust en onduidelijkheid die er nu op ons afkomt. Kortom: een webinar vol informatie afgewisseld met praktische tips! 

IK WIL GRAAG DEELNEMEN

Hoe blijf je in tijden als deze een team? Hoe krijg je hetzelfde werk verzet nu je op afstand van elkaar werkt? Hoe behoud je jouw focus en hoe weet je als collega wanneer je iemand te hulp moet schieten?

Dit webinar gaat over de uitdagingen met betrekking tot online en resultaatgericht werken en sturen in tijden als deze. Jij kunt namelijk heus nog faciliterend en visueel leiderschap tonen, zelfs nu je op afstand werkt. Maar hoe? Dat zullen o.a. Vonkers Sasja Abbenhues, Esmeralda Kuijs en Marlies Wobben je in deze leerzame webinar op enthousiaste wijze vertellen! Drie belangrijke onderwerpen die behandeld worden tijdens dit webinar zijn: ‘ingrediënten voor resultaatsturing’, ‘stappenplan voor het opzetten van stuurinformatie’ en ‘het voeren van een resultaatgerichte dialoog binnen het team’.

IK WIL GRAAG DEELNEMEN

Corona maatregelen? Dit is het moment van de waarheid voor jouw organisatiecultuur!

De cultuur binnen een organisatie is het resultaat van het verleden, het heden, de structuur, de rolmodellen, de ambities en de dromen. In de ontwikkeling van deze organisatiecultuur spelen incidenten en vooral het omgaan met deze incidenten een enorme rol. 

Kees Verschoor en Hero Prins van Coöperatie Vonkers zijn zeer ervaren in het begeleiden van organisaties die ‘struggelen’ met hun organisatiecultuur. Vanuit hun zelfontworpen modellen en tools gaan zij in dit webinar de impact van de huidige corona maatregelen op organisatieculturen verkennen en verder verdiepen. Dit leidt voor managers en projectleiders tot inzichten; wat zou je wél moeten doen en wat juist niet?

IK WIL GRAAG DEELNEMEN

Zeer deskundige sprekers
Elke webinar wordt verzorgd door één of meerdere specialisten.  Zij hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend bij het desbetreffende onderwerp. Je bent dus verzekerd van vele praktische tips and tricks.

Logistiek
De webinars vinden vanzelfsprekend online plaats. We gebruiken hiervoor de applicatie Microsoft Teams. Na jouw aanmelding krijg je van ons enkele dagen voor de desbetreffende webinar een agenda uitnodiging en een unieke link waarmee je kunt deelnemen!

Vragen? 
Heb je nog vragen? Mail ons dan via info@vonkers.nl – we beantwoorden je vragen snel.

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.