Neem deel aan onze

Webinars

  • EXPERTISE DELEN EN KRIJGEN

Op regelmatige basis komen we bij elkaar tijdens een inspiratiesessie waarbij we onze expertise en ervaringen uitwisselen. Helaas is dit door het Coronavirus op dit moment niet mogelijk.

Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten. Integendeel! We passen ons aan, aan de behoeftes van onze klanten en kiezen bijpassende werkmethodes. Het doel is en blijft om van elkaar te leren, inzichten te delen en zo samen beter te worden.

Voor wie?
De webinars zijn open voor ieder die graag kennis wil maken met de onderwerpen binnen ons vakgebied.

Programma

 klik hier en schrijf je in voor online werkoverleg  

Deze webinars geven we op:
19 maart 2020 14.00 uur
20 maart 2020 10.00 uur
23 maart 2020 10.00 uur 
25 maart 2020 11.00 uur
30 maart 2020 10.00 uur

Elke webinar wordt verzorgt door een team van onze zeer ervaren Vonkers. Zij verdienen stuk voor stuk hun sporen bij het optimaliseren van teamprestaties en onderlinge samenwerkingen – je bent dus verzekert van vele praktische tips and tricks

Logistiek
De webinars vinden vanzelfsprekend online plaats. We gebruiken hiervoor de applicatie Zoom. Na jouw aanmelding krijg je van ons een unieke link waarmee je kunt deelnemen!

Vragen over het deelnemen van een webinair? 
Heb je nog vragen? Mail ons dan via info@vonkers.nl – we beantwoorden je vragen snel.

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.