op aanvraag

Adviesgesprekken

Datum zelf aan te geven (alleen voor leden)

Op vrijdag 21 september heeft de eerste lichting Vonkers financieel advies gekregen van onze in-house financieel adviseur Frank Bouter. Professioneel werken betekent ook dat je eigen financiën op orde zijn in voor- en tegenspoed.

Dit is wat we bij onze klanten nastreven en dus ook voor alle Vonkers. Het advies van Frank omvat het gehele pakket aan financiële zaken. Hij kijkt naar arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), hypotheek, leningen, verzekeringen, lijfrente, pensioen etc. etc. Allemaal zaken die wij vaak uitstellen en ons liever niet mee bezig houden. Juist dat is voor Coöperatie Vonkers de reden geweest om Frank als adviseur aan ons te binden.

Wil jij ook inzicht in je eigen financiële situatie? Neem contact op met Fernand Bosman (06-51341984) of stuur een email naar fernand@vonkers.nl en vraag naar de voorwaarden.


NOV 02

Algemene ledenvergadering (ALV)

Vrijdag 2 nov 2018 (alleen voor leden)

Als Coöperatie houden wij twee keer per jaar een Algemene Ledenvergadering (ALV). We zijn hard aan het nadenken over het vullen van de agenda en de voorbereidingen om ook deze ALV weer leuk en effectief te maken. Heb je een leuk idee of wil je hier graag bij aanwezig zijn? Neem contact op met Jan Beeker (06-53296901) of stuur een email naar jan@vonkers.nl


NOV 02

Vrienden van Vonkers live

Vrijdag 2 nov 2018 (op uitnodiging) 

Een klein comité is weer een kleine brand aan het stichten: de Vonkers kwartaal borrel. Dit wordt ongetwijfeld wederom inspirerend en ook nog eens ontzettend leuk om aan te werken! Dit blije gevoel is de kern van het thema van de volgende kwartaal borrel: Vrienden van Vonkers Live!

Het zal het live verhaal van Vonkers zijn. Luisteren naar de succesverhalen van medewerkers die het verschil maken in hun organisaties. Medewerkers die een mooi en inspirerend verhaal hebben over werkgeluk en succesvol zijn. Geen zweverigheid, geen consultancy taal maar echte verhalen uit de praktijk die raken en inspireren. Dit vanuit onze visie:

“Leren is belangrijker dan ooit. De krachtigste vorm van leren is je verhaal met andere medewerkers, teams en organisaties te delen, om elkaar te inspireren een volgende stap te zetten of om elkaar te helpen om het echt te doen. Zodra mensen durven te delen wat ze in huis hebben ontstaat groei, ruimte, energie en plezier!”.

Vrienden van Vonkers Live; wanneer ben jij gelukkig en wat is jouw succes dit jaar?

Wil je meer weten of hier ook graag voor worden uitgenodigd? Neem contact op met Fernand Bosman (06-51341984) of stuur een mail naar fernand@vonkers.nl

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.