[test] TRAINING VISUEEL FACILITEREN

Visualiseren kan van grote waarde zijn in workshops en trainingen. Veel mensen weten niet dat zij het zelf in de vingers hebben om te visualiseren en tekenen. Tijdens deze training duik je een dag in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen. Je leert al luisterende, kijkende en doende hoe je visueel denken, visuele werkvormen, samen tekenen en grafische templates kunt inzetten om jouw adviezen of workshops effectiever, efficiënter en leuker te maken.

Kennis / vaardigheden
Tekentalent of tekenvaardigheid is niet nodig: Je leert in een paar uur hoe je uit eenvoudige vormen alles wat je nodig hebt kunt tekenen en hoe je dit er ook nog aantrekkelijk kunt laten uitzien.

Voor wie?
Voor alle adviseurs en trainers die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit adviesgesprekken, teamcoachingstrajecten, workshops en trainingen. Tekentalent niet nodig!

Programma
Het programma wordt nauwgezet voorbereid én aangepast aan de specifieke behoeften van de groep. Globaal ziet het programma er als volgt uit:

  1. Visual Thinking en Visueel Communiceren

  2. Creatieve moed & loskomen

  3. Basis tekenen met impact: Wie (poppetjes) en wat (vormen en symbolen)

  4. Vertalen naar beeld

  5. Visuele mogelijkheden voor coaches en trainers, aansluiting op de praktijk

  6. Visuele ondersteuning voor gesprekken en templates

  7. Live tekenen bij gesprekken en in sessies

  8. Groot werken & presenteren


Direct aan de slag:
Na inschrijving hebben we voor degenen die niet willen wachten direct al oefenmateriaal.

Kosten
De kosten voor deze training van een dag inclusief lunch, koffie & thee bedraagt EUR 175,- exclusief BTW. Ben je lid van Coöperatie Vonkers? Dan krijg je een korting van 20%.

Logistiek
Datum: Word spoedig bekend gemaakt

Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort

Deze training wordt uitgevoerd door Inge de Fluiter van de Schetswinkel. Kijk voor meer info: http://www.schetswinkel.nl

 

INSCHRIJVEN TRAINING VISUEEL FACILITEREN

Deze training is al geweest. Heb je interesse om er de volgende keer bij te zijn? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.