SALES OP JOUW EIGEN.WIJZE

Wil jij in 2019 leren hoe je jouw diensten aan de man brengt en wil jij je omzet verhogen? Kom dan naar de training ‘Sales op jouw Eigen.Wijze’ en leer hoe je je beter profileert, zonder te veranderen in een pushy verkoper. 

Voor wie?

Deze training is voor jou geschikt als je een zelfstandig ondernemer bent die zichzelf of zijn/haar producten beter in de markt wil zetten. Sales is voor jouw werk noodzakelijk, maar het zit niet echt in je bloed. Het laatste dat je wil is opdringerig zijn. Je weet dat je veel te bieden hebt, maar een ‘ja’ krijgen van jouw potentiële klant is nog niet zo gemakkelijk. 

Samen met Fiona heb ik nagedacht over m’n online positionering, mijn verhaal en mijn markt. Ik verhuurde mezelf eerst alleen aan gemeenten en ik had geen eigen aanbod. Ik dacht nog te veel in termen van opdrachtgevers in plaats van klanten. Door Fiona ben ik een betere ondernemer geworden. Mijn zelfvertrouwen is daardoor enorm gegroeid.

Daan Arkesteijn

Wat gaan we doen?

In deze praktische training ga je aan de slag met het verbeteren van je sales vaardigheden. Je leert welke vragen je wel en welke je niet moet stellen. Je leert waarom je met ‘sales’ je klant écht verder helpt. En je leert waarom alles start met het onderzoeken van jouw overtuigingen rondom sales.
 

Achtergrond trainer

Fiona Zwart heeft talloze ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. Dat doet ze met haar business school ‘ALFA’. Fiona helpt haar klanten ook met het ontwikkelen van betere salesvaardigheden. Haar filosofie? Verkopen is helpen. En daar gaat ze deze dag dan ook met jou aan werken.
 

Door mijn brede werkervaring in binnen- en buitenland, heb ik veel kennis op het gebied van (online) marketing, branding, strategie en financiën. Dit combineer ik met mijn intuïtie. Ik ben een gevoelsmens en ik geloof ook dat we als mens het meest gelukkig zijn als we zowel ons gevoel als onze ratio benutten, zonder zweverig te worden.

Fiona Zwart

Waar en wanneer

Datum nog onbekend
Tijd: 10.00 – 14:00 incl. lunch
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Kosten: € 149 exclBTW
Minimum aantal deelnemers is 8, maximum is 16.  

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.