LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Ben jij bezig met het optimaliseren van processen en zie je nog veel meer verbeterpotentieel, maar mis je handvatten om dit aan te pakken? Dan is deze Lean Six Sigma training zeker iets voor jou.

Tijdens de 8-daagse training word jij opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt. Je leert knelpunten in processen op te sporen, te analyseren en op te lossen. Na de training weet je niet alleen hoe je het DMAIC model goed kan toepassen, maar weet je ook hoe je je collega’s of medewerkers kan mobiliseren om verbeteringen aan te dragen en te realiseren? 

Inhoud training

De training is gebaseerd op internationale standaarden die gesteld zijn door ASQ, de IASSC en ISO13053. Voorafgaand aan de training hebben we een intake gesprek om jouw specifieke leerdoelen vast te stellen. Gedurende de training werken we zoveel mogelijk met eigen casuïstiek. Dat betekent dat deelnemers dilemma’s uit eigen werkveld kunnen inbrengen. De training wordt afgesloten met een schriftelijk theorie examen. Naast de training word je individueel begeleid, waardoor het slagingspercentage meer dan 95% is.

Jouw certificaat is nog meer waard wanneer je ook een praktijkopdracht uitvoert in je eigen werkomgeving. Deze praktijkervaring kun je laten toetsen, waarmee je ook je praktijkdiploma behaalt.

Mocht je dit graag willen, dan kun je ervoor kiezen om jezelf te laten coachen tijdens het volbrengen van je praktijkopdracht. Dit verhoogt de kans op een geslaagd traject en daarmee het praktijkdiploma Black Belt. 

Kortom, wil je ook:

  • De Lean Six Sigma filosofie begrijpen en kunnen vertalen naar je eigen werkomgeving;
  • Zelfstandig een Lean Six Sigma verbeterproject kunnen uitvoeren;
  • Processen kunnen optimaliseren met behulp van de DMAIC structuur;
  • Lean Six Sigma tools en technieken kunnen toepassen op bedrijfsprocessen;
  • Officieel gecertificeerd Black Belt worden, en;
  • Meedoen aan een training die gemiddeld een 9 krijgt?

Schrijf je dan nu in!

Trainer(s)

De training wordt verzorgd door Willem Pothoven. Als Master Black Belt heeft Willem meerdere grootschalige Lean projecten begeleid en meer dan 80 Black Belts met succes opgeleid of gecoacht in verbeterprojecten. 

Waarom deze training via Vonkers volgen?

Coöperatie Vonkers streeft ernaar om kennis en leerervaringen uit diverse sectoren actief met elkaar te delen. Hiervoor bieden we diverse platforms. We kopen trainingen als coöperatie in, waardoor we dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. Kortom, je volgt bij ons dus niet alleen een training, maar je bouwt ook direct een netwerk op waarmee je na de training kunt blijven sparren. 

Kosten

De kosten voor deze 8-daagse training bedragen € 3.100,- excl. BTW, incl. lunch/broodjes, koffie & thee. Je haalt het meeste rendement uit de training door het geleerde direct toe te passen in je eigen werkomgeving. Voor de individuele coaching tijdens je opdracht betaal je € 750,- excl. BTW extra.

Wil je met deze opdracht ook je Lean Six Sigma Black Belt praktijk certificering halen, dan kost dat € 250,- excl. BTW.

 

Progamma:
fase 01 Start - Define, statistics and start measurements
fase 02 Measure & Analyse
fase 03 Round-up en Examen
fase 04 Lean simulatie game

 Locatie

Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Minimum aantal deelnemers is 8, maximum is 12.

Laat hier je gegevens achter als je op de hoogte gebracht wil worden als er een datum voor deze training bekend is.

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.