Trainingen

2020

VISUEEL FACILITEREN

Leer op simpele wijze hoe je met behulp van eigen tekeningen en eenvoudig beeldmateriaal meer effect kunt realiseren in workshops, presentaties en bijvoorbeeld bij het maken van een offerte.

Bekijk training ➔

2020

Professional Scrum Master / Product Owner

In deze training leer je de theorie van Agile/Scrum werken en ervaar je door meerdere belevingsgames hoe het is om in een Scrum project te werken. De training biedt voldoende ruimte om ervaringen te delen en met je eigen toepassingsvragen aan de slag te gaan.

Bekijk training ➔

2020

LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Ben jij bezig met het optimaliseren van processen en zie je nog veel meer verbeterpotentieel, maar mis je handvatten om dit aan te pakken? Dan is deze Lean Six Sigma training zeker iets voor jou.

Bekijk training ➔

2020

SALES OP JOUW EIGEN.WIJZE

Ben jij zelfstandig ondernemer en vind je marketing en sales eng en lastig, maar zou je er wel meer van willen weten? Schrijf je dan nu in voor deze training en je krijgt praktische handvatten voor jouw verkoopgesprekken. Ook is er aandacht voor de sales mindset en de leadgeneratie.

Bekijk training ➔

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.