Organiseer je thuis werkdag effectief met de thuiswerk blokplanner

Effectief thuiswerken hoe doe je dat?

Of je nu wil of niet voor velen van ons is thuiswerken de komende periode een feit. heb je moeite met structuur aanbrengen in de dag? Lees onze 10 tips voor effectief thuiswerken.

Naast tal van andere tips bespreken we ook het werken in blokken van  maximaal 1 tot 2 uur

Het is onrealistisch om te denken dat je gedurende de hele dag je concentratie kan behouden. Toch loert het gevaar van de hele dag door buffelen, wat de kwaliteit van je werk niet ten goede zal komen.

Deel je dag dus slim in en plan in blokken van 1 of 2 uur. Tussen de blokken neem je even een korte pauze. Probeer jezelf voor elk blok een doel te stellen en dit dan ook te halen. gebruik onze handige tool om je dag in te delen! 

Heb jij nu al de ervaring dat jouw dag altijd anders verloopt dan je je in de ochtend voorneemt? lees dan onze 10 tips voor effectief thuis werken en download de thuiswerk blok planner. Wie weet worden jouw thuiswerk dagen steeds productiever. 

Download deze plannings tool gratis en ontvang ook maandelijks onze nieuwsbrief. 

De thuiswerk blokplanner
Deze thuiswerk blokplanner kan je heel wat rust en structuur opleveren
Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.