Oplossingen voor teams

de SuCCeS Methodiek

De SuCCeS methodiek is er voor teams die in 10 weken een trendbreuk willen realiseren. In deze periode werken we samen aan het bereiken van de doelstellingen van jouw team en ondersteunen we je tijdens dit proces.

BINNEN 10 WEKEN RESULTAAT MET DE SUCCES METHODIEK

Door het volgen van dit traject halen we de potentie die in jouw team zit naar boven. Dit zorgt op lange termijn voor lagere kosten, minder uitval, snellere innovatie en vooral trotse en gelukkige medewerkers.

Support: 2 weken

In de eerste twee weken gaan we aan de slag met de teamleider en enkele medewerkers en maken we samen een globale planning voor de komende acht weken. De inspiratie voor de aankomende periode worden gebaseerd op een inspiratiebezoek bij een representatief bedrijf en een quickscan van de huidige situatie.

Commitment: 2 weken

Tijdens de commitment fase definieren we tijdens een Team Start Sessie als team welke resultaten we gaan bereiken en ervaren we hoe we er nu voor staan.

Centreren: 4 weken

De acties worden uitgezet en we analyseren en implementeren de ontdekte verbeterpunten. Vonkers coacht op zakelijk succes, teamcultuur en werkgeluk.

Supervisie: 2 weken

We blikken trots terug op de afgelopen 10 weken en maken tijdens een Samen Bereikt Sessie een plan voor de toekomst.

LEEr van DE ERVARING VAN ANDEREN

Niets inspireert beter dan het SuCCeS van anderen. In de eerste twee weken gaan we praten met een team dat al aan het succes heeft mogen proeven.
 

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.