Rabobank

Noordenveld West Groningen

“DAAR GAAN WE WEER…”

Dat was de hoofdgedachte bij enkele managers toen we medio 2017 startte met een verbetertraject bij de Rabobank Noordenveld West Groningen. Deze opdracht was onderdeel van een groter programma onder regie van het Kaizen Institute. Samen met het lokale managementteam hebben we de contouren uitgezet voor dit veranderprogramma. Doelstelling was o.a. het verbeteren van de klantfocus en onderlinge samenwerking door inzet van lean tools.

Nieuwsgierig? Bekijk de video waar managers en medewerkers vertellen hoe ze dit verandertraject hebben ervaren en luister naar de woorden van een deelneemster in dit traject die zei “ga er gewoon open in en wees onbevooroordeeld” dat is de beste manier om er iets waardevols van te maken.

UITKOMST EN RESULTATEN

Door een geïntegreerde aanpak van trainingen (yellowbelts en greenbelts) in combinatie met “on the job” begeleiding in alle teams zijn goede resultaten gerealiseerd. Zo heeft de structuur van dag en weekstarts ertoe geleidt dat er dagelijks gesproken wordt over de tevredenheid van klanten en hoe die verder te verbeteren is. Daarnaast zijn vergaderingen in aantal afgenomen en de relevante zijn energieker en efficiënter geworden. Ook is deze Rabobank in de onderlinge benchmark sterk gestegen tot een nummer 1 positie voor klanttevredenheid bij hun zakelijke klanten.

AAN DE SLAG!

Inspirerend, he? Dit kunnen we ook voor jouw organisatie betekenen! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van je.

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.