Wat we doen

We zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers het verschil maken in bedrijven en organisaties. Onze programma’s en methodieken zijn gericht op het optimaliseren van de werkomstandigheden. Waarbij talentontwikkeling, autonomie, zingeving en samenwerking enkele elementen zijn die hierbij aan bod komen. Afhankelijk van de gestelde doelen en omvang bieden we geoptimaliseerde programma’s aan waarbij werkgeluk meer kans krijgt en zo zakelijk succes geoogd kan worden.


De Vonkers

Wij willen voor mensen waardevolle bedrijven realiseren. In onze ogen zijn dat organisaties waar het individu waarde toevoegt en de organisatie op haar beurt van waarde is voor iedereen. Wij geloven dat we dat kunnen door het talent in elkaar naar boven te halen en daar gebruik van te maken. Groeien door jezelf te zijn. 

 

 

Fernand

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken. Goede voorbereiding, goede ingrediënten, teamwork in de keuken. Als alles op zijn plaats valt is het genieten geblazen. En zo zie ik mijn werk binnen Vonkers ook.

 

Vonkers_sander.jpg

Sander

Het leven is waardevol, dus zorg dat je iets vets doet met je tijd. Ik wil graag bijdragen aan een betere wereld, aan mensen en organisaties en vanuit daar samen tot iets groters komen. Daarbij geniet ik niet alleen van het resultaat, maar van de hele reis die ik samen met de klant maak.

Sasja

Ik geniet ervan om samen iets te bereiken. Mijn rol daarin vertaalt zich altijd weer naar planning en processen. Ik heb oog voor verbeteringen en vind het leuk resultaat gericht daarmee aan de slag te gaan.

 

Vonkers_maurits.jpg

Maurits

Hier moet nog een tekstje komen.

Jan

Mijn passie ligt bij het inspireren van mensen. De lat steeds iets verder leggen.  Ambitieus doch realistisch. Net die ene vraag met als antwoord "zo had ik er nog nooit over nagedacht.". Daarnaast heel pragmatisch en gericht op het realiseren van doelstellingen. Waarbij de klant altijd in het vizier is en de medewerker in zijn kracht. Zo werk ik het liefst.

Ben jij de volgende?

Als lid delen we onze successen met je en ben je onderdeel van onze community. Op regelmatige basis nodigen we je uit voor inspirerende meetings en ontvang je van ons praktische tips en tools om direct zelf toe te passen op de werkvloer.

Ik meld me vrijblijvend aan als lid! →

 

Onze visie

Als coöperatie streven we naar:

 

Echte verhalen van echte mensen, waarin mensen ongeacht geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, ras, seksuele voorkeur of geloofsovertuiging mogen bijdragen, leren en verbeteren.

Verbinding met collega’s, met klanten, met leveranciers en alle andere mensen die betrokken zijn bij de organisatie.

Zinvol werk met een zichtbare bijdrage aan het welzijn van mensen en een toegevoegde waardevoor organisaties en maatschappij.

Een eerlijk verdeling van het gezamenlijk succes, wat betrekking kan hebben op erkenning, aandacht, geld, en groeimogelijkheden.

Weerbaarheid en veerkracht gericht op autonomie, innovatie en verbetering in een veranderende omgeving.