Oplossingen voor organisaties

De ABC aanpak

Keulen en Aken zijn niet binnen een dag gebouwd, zo zegt het spreekwoord. En dat geldt ook voor een structuurwijziging, professionaliseringstap of cultuurverandering binnen een organisatie. ABC biedt een traject aan voor organisaties die in negen tot twaalf maanden planmatig en organisatiebreed een omslag willen maken.

De ABC aanpak binnen jouw organisatie

De methode die wij hanteren om een hele organisatie met de neuzen dezelfde kant op te wijzen en daadwerkelijk de stap te zetten heet de ABC aanpak. In het kort:
 

Aan de slag: 4 weken

In vier weken buigen we samen met de organisatie de aanleiding om in een gedragen ambitie en een heldere aanpak. Het programma heeft een naam en het geeft energie om aan de slag te gaan.
 

Basis op orde: acht tot elf maanden

Projectmatig bedenken en beproeven we de beoogde beweging. Lean, Agile en organisatieverandering zijn instrumenten die we gericht inzetten.
 

Change: één dag

Geen feest zonder taart. Na een jaar intensief samenwerken markeren we de overgang en sluiten we de periode af. Trots kijken we terug op wat met het programma is bereikt. De organisatie heeft handvatten om zelf verder te gaan.
 

Duurzaam succes: op afstand betrokken

Nieuwe verworvenheden worden routine. Werkgeluk en succes versterken elkaar. Van tijd tot tijd bespreken we hoe het gaat en coachen we indien nodig om de puntjes op de i te zetten.

Lees de ervaring van anderen

Niet wij, maar de organisaties waarmee we hebben mogen samenwerken, vertellen je graag hoe de ABC methode hun meer succes en geluk heeft opgeleverd.
 

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.