Onze Inspiratie

vind je hier

Onze inspiratie

Hier vind je artikelen en video’s die ons elke dag nog inspireren. En hopelijk jou ook!

We organiseren regelmatig inspiratiebijeenkomsten waarin we ons in een onderwerp verdiepen. Deze bijeenkomsten zijn zo goed als kosteloos en voor iedereen toegankelijk. Wil jij hier een keer bij zijn?

➔ Kijk dan hier voor meer informatie

Hoe jij jouw geluksniveau blijvend kunt verhogen!

We hebben ons weer goed laten inspireren op vrijdag 21 juni. Tom Plug, expert op het gebied van de positieve psychologie, gaf de inspiratiesessie Voorsprong door geluk. Aan de hand van oefeningen, inspirerende filmpjes en pakkende verhalen, nam hij ons mee in de wereld van de positieve psychologie.  Eigen invloed op geluk Het mooie is

Kun je lesgeven in geluk?

Het Clusius College in Schagen probeert op initiatief van de gemeente de gelukslessen dit jaar voor het eerst uit.

Jong en oud samen

Als je dit kijkt ga je automatisch glimlachen. Echt een fantastisch idee hoe jong en oud elkaar blij en gelukkig kunnen laten voelen!

Regie in eigen hand

Na een aantal jaar hard werken en mooie groeicijfers lukt het Kees Pater niet om deze lijn door te zetten. De omzet komt onder druk en medewerkers komen niet meer met plezier naar hun werk. Kees ziet in dat er wat moet gebeuren. 

Doen is de beste manier van denken

Je bent op je creatiefst wanneer je 5 jaar bent en als je 8 bent is die creativiteit gehalveerd. Tegen je 44e beland je in een staat van terminale serieusheid.

Een prachtig project in Brazilië

Je kent het wel, je hebt een idee maar dat lijkt onmogelijk en heel ver weg. Koolhaas en Urhahn laten zien dat je zelfs zonder masterplan gewoon kunt beginnen en uiteindelijk heel veel impact kunt hebben. Tevens zie je hier de kracht van Met de Mensen werken.

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.