Onze missie, visie en waarden

Onze missie: samen creëren we waardevolle organisaties

We laten de wereld zien dat gelukkige medewerkers het verschil maken in bedrijven en organisaties.

VISIE

We leven in een tijdperk dat ons uitdaagt om onszelf, onze organisaties en de maatschappij telkens opnieuw uit te vinden. Het accepteren van de aangewakkerde verandering om ons heen vereist veerkracht en dwingt ons het onbekende te omarmen.

Leren is belangrijker dan ooit tevoren. De krachtigste vorm van leren is het delen van je verhaal met andere medewerkers, teams en organisaties om elkaar te inspireren een volgende stap te zetten of om elkaar helpen om het echt te doen.

Zodra mensen durven te delen wat ze in huis hebben ontstaat groei, ruimte, energie, creativiteit en plezier. Groei in teams betekent slagkracht, succes, weerbaarheid, leven en werkgeluk.

Waarden

 echt doen, samen plezier:

 

Echt:  Dat wat we doen of zeggen komt uit ons hart. We geloven in het echte, eerlijke verhaal.

Doen:  Doen is de beste manier van leren, wat maakt dat je tot een duurzaam resultaat komt. Klanten die lef hebben om het echt te doen vinden wij gaaf.

Samen:  Samen is leuker dan alleen. Samen werken haalt het beste uit ons naar boven. Elkaar stimuleren en inzetten op elkaars kracht. Verbinding zorgt voor bedding.

Plezier:  Professioneel en met plezier, want zonder plezier geen energie. Het maakt lichter en is de brandstof voor fraaie resultaten

PRACTICE WHAT YOU PREACH

Na diverse omzwervingen hebben we besloten om voor een Coöperatie als bedrijfsvorm te kiezen. Een vorm waarbij de zakelijke elementen van een B.V. gekoppeld worden aan de unieke aspecten van een verenging. Waarbij zorgen voor een ander, elkaars talent versterken, lid kunnen worden en samen doelen realiseren ons erg aanspreken. Met een groeiend netwerk van enthousiaste leden timmeren we hard aan de weg om de wereld te laten zien dat gelukkige medewerkers het verschil maken in bedrijven en organisaties.

Om deze reden stellen wij onze statuten dan ook openbaar beschikbaar.

Statuten Coöperatie Vonkers

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.