// similar behavior as clicking on a link

Lean thinking - Business Simulatie Ease-it

Gamification is hot. Nu zijn er vele vormen van gamification maar wat ze gemeen hebben is spelenderwijs je doelen realiseren. Coöperatie Vonkers is erg geïnteresseerd in Gamification daar wij altijd streven naar echt doen samen plezier. We zijn dan ook blij dat we via Simagine een inspiratiesessie Lean thinking met business stimulatie Ease-it kunnen aanbieden.

In deze 2 uur durende inspiratiesessie zal Maarten Versteegh laten zien hoe je door toepassing van Business simulatie en business games een veel hogere betrokkenheid, beter omgevingsbewustzijn en succesrijke resultaten kunt realiseren. De business simulatie Ease-it zet mensen in beweging en stimuleert ze samen te werken. Deelnemers zien al snel dat harder werken niet helpt, maar dat ze juist goed zicht moeten hebben op de eigen bijdrage aan het (team)resultaat. Steeds weer blijkt dat deze simulatie herkenbaar is voor de deelnemers en hun eigen organisatie. Het biedt een mooie basis voor duurzame verandering!

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe dit werkt en / of overweegt om dit te gaan toepassen in zijn eigen omgeving. Wees er snel bij voor de inspiratiesessie omtrent Business simulatie.

Spreker
Maarten Versteegh is sinds 1995 verbonden aan Simagine, dat spelsimulaties ontwikkelt, begeleidt en in licentie uitgeeft. Bekende voorbeelden zijn Control-IT, Bridge-it en Ease-it. Maarten is een zeer ervaren trainer en simulatie-begeleider, die over de hele wereld workshops heeft (be)geleid. Zijn grootste kwaliteiten zijn humor, communicatie, gevoel voor groepsdynamica en het bereiken van de gewenste en noodzakelijke verander- en leerdoelen.

Waar en wanneer
Datum: 16 nov 2018
Tijd: 09:30 - 11:30
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
€15,- voor organisatiekosten

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

INSCHRIJVEN Lean thinking Business Simulatie - Ease it

Meld je hieronder aan via één van de inschrijfformulieren: