Kennis opdoen

en daarmee continu verbeteren

Publicaties en uitgaven van Vonkers

Lean: van hype naar verbetercultuur

Bezoek een congres over managementtechnieken en termen als lean, agile en scrum vliegen je om de oren. Het lijken wondermiddelen waarmee elk probleem opgelost kan worden.
Voor het boek ‘Lean: van hype naar verbetercultuur’ heb ik met andere (ex) collega’s onderzocht wat ervoor nodig is om Lean succesvol toe te passen, wetende dat het meer vraagt dan alleen het projectmatig toepassen van Lean om een verbetercultuur in organisaties te verankeren.

Lean van hype naar verbetercultuur

Geschreven door Manon Diepenmaat

Bestel het boek hier

Mutual sustainability

Een succesvolle organisatie stuurt niet alleen op geld maar ook op duurzame relaties. Mutual Sustainability maakt keuze makkelijker, geeft richting aan een organsatie en zorgt voor de juiste balans tussen korte- en langetermijn doelen. Mutual Sustainability garandeert het voortbestaan en de toegevoegde waarde van uw organisatie door u te richten op relaties in het besef van wederzijdse afhankelijkheid.

‘Mutual Sustainability – Sturen op relaties’ is een praktisch en inspirerend handboek voor managers. Per toepassingsgebied beschrijven de auteurs waarom het beter is ook op relaties te sturen en hoe u dat doet. Het biedt verscheidene instrumenten waarmee de resultaten bovendien meet- en vergelijkbaar zijn.

Mutual Sustainability

Geschreven door Kees Verschoor

Bestel het boek hier

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.