Voorsprong Door Geluk

Een inleiding tot de positieve psychologie

Voor wie?

Deze sessie is voor iedereen die kennis wil maken met de positieve psychologie en wil weten hoe inzichten uit die wetenschap toegepast kunnen worden in de praktijk. Inzicht in verhoging van ieders geluksniveau is hiervan het resultaat.

Wat gaan we doen?

In deze sessie staan we stil bij een aantal vragen. Is geluk maakbaar? Wat heb je aan positieve emoties? Welke rol spelen karakteristieke kwaliteiten in het bereiken van geluk? En wat levert het je op als je gelukkiger bent? Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden kijken we naar de werkzame ingrediënten van de positieve psychologie en zien we hoe dit al succesvol wordt toegepast. Tijdens de sessie krijgen deelnemers aan de hand van een aantal oefeningen inzicht in hun basis voor meer geluk en leren zij hoe zij hun geluksniveau blijvend kunnen verhogen.

Meteen al aan de slag? De ‘Subjective Happiness Scale’, ofwel de schaal van subjectief geluk van Sonja Lyubomirsky geeft je een indicatie van jouw geluksniveau op basis van vier simpele vragen. Download de schaal hier.

Achtergrond spreker

Tom Plug werd in 2015 gegrepen door wat later het gedachtegoed van de positieve psychologie bleek te zijn. Sinds die tijd heeft hij zich verdiept in deze wetenschap en is hij de ideeën in inspirerende verhalen gaan vertalen. Daarmee wil hij organisaties, management, teams en individuen bekend maken met de positieve psychologie en wil hij hen de krachtige effecten ervan laten ervaren en toepassen. 

Waar en wanneer

Datum: 21 juni 2019
Tijd: 09:30 – 11:30
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Kosten €30,-
Aantal plaatsen beschikbaar max 20

Tom Plug
Tom Plug
Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.