EEN BETER EINDPRODUCT MET STORY MAPPEN

STORY MAPPEN BRENGT SAMENHANG IN JE USER STORIES.

Vanuit Lean leren we dat plannen ‘waste’ is. Bij Scrum werken, worden sprints zo laat mogelijk voorbereid. Maar je wilt ook vooruitkijken en het grote plaatje in het oog houden. Hoe doe je dit? En hoe breng je samenhang tussen de user stories in je product backlog? Philip Meulenkamp vertelt je hoe je dit voor elkaar krijgt met ‘Story Mappen’.

Story Mappen maakt het werken met user stories een stuk gemakkelijker. Én, nog belangrijker, het zet de gebruikers van je product en wat zij ermee doen centraal. Zo zorgt Story Mappen uiteindelijk voor een beter eindproduct.

 
Voor wie?

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor iedereen die Agile werkt. Typische rollen zijn product owners, informatieconsultants, projectmanagers en productmanagers. Heb jij zo’n soort rol en mis je samenhang tussen wat jouw team allemaal oplevert? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou!

 
Achtergrond spreker

Philip Meulenkamp is team- en organisatiecoach en werkt onder andere als Agile Coach bij het begeleiden van Agile transities. Philip helpt organisaties bij het ontwikkelen van intern ondernemerschap door het vergroten van de impact van vakmanschap in de organisatie. Zijn focus ligt daarbij op houding, gedrag en cultuurverandering.

Kijk voor meer informatie over Philip op https://meulenkamp-enzo.nl/team/philip_meulenkamp/

 
Waar en wanneer

Datum: 29 maart 2019
Tijd: 09:30 – 11:30
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Kosten: €30,-

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 

INSCHRIJVEN – STORY MAPPEN

Geïnteresseerd? Schrijf je hieronder in: