EFFECTIEF EVALUEREN MET DE PROJECTCHECK

Hoe kun je nu echt leren van evalueren? Doe de ProjectCheck en kom tot verrassend betere resultaten van een project!

Voor wie?
Voor iedereen die op een of andere wijze te maken heeft met het werken in projectvorm en wil leren hoe je binnen een project beter kunt samenwerken en tot betere (tussen)resultaten komt door inzet van de ProjectCheck.

Wat gaan we doen?
Op actieve wijze gaan we aan de slag met projectevaluatie. Waarom evalueren we te weinig of niet? Gaan leren en evalueren samen? De ProjectCheck is een handige tool waarmee je evaluaties kunt uitvoeren tijdens of na afloop van een project met als doel ervan te leren en verbeteren. De ProjectCheck onderscheidt daarbij het strategisch, tactisch, operationeel en het transformationeel niveau. Op elk niveau is winst te behalen. Met elkaar komen we tot ‘best practices’ van leren en evalueren.

Achtergrond spreker
Bart Terlingen begeleidt en coacht project- en programmamanagers vanuit zijn eigen bedrijf Ttrab (terlingen, training, advies en begeleiding). In zijn werk gaat het altijd over samenwerken en resultaat door evalueren en leren. Hij heeft zeer brede ervaring als projectmanager, zowel gericht op product en procesverbetering (Lean Six Sigma projecten) alsook gericht op de mens (als projectleider) om tot deze product en procesverbetering te komen.

Waar en wanneer
Datum: 10 mei 2019
Tijd: 09:30 – 11:30
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Kosten €30,-
Aantal deelnemers minimaal 6 maximaal 14

INSCHRIJVEN – Effectief Evalueren Met De ProjectCheck

Geïnteresseerd? Schrijf je hieronder in: 

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.