Let's go for excellence; Leiderschap begint bij jezelf

Vraag jij je ook wel eens af waarom je team niet helemaal levert wat je had verwacht? En hoe het komt dat je alle kwaliteiten in huis denkt te hebben, maar dat het er toch niet uitkomt? Heb je het idee dat er meer in zit? Verbaas je je wel eens over het feit dat mensen zo sterk vasthouden aan gewoontes en patronen die hen helemaal niet dienen? Zelfs als je dat zichtbaar maakt en alternatieven aanbiedt?

Deze inspirerende bijeenkomst geeft je inzicht in de samenhang tussen mensen, wat zij doen en hoe zij het doen. Wat zich tussen mensen afspeelt, op het gebied van communicatie en meningsvorming, waardoor kostbare tijd en energie verloren gaat aan onbegrip en irritaties. Wat mensen tegenhoudt om voor hun eigen volle potentieel te gaan en wat je daar als trainer of leidinggevende mee kunt doen.

Al jaren blijkt een combinatie van procesondersteuning en persoonlijke ontwikkeling een uitstekend recept om meer uit mensen en teams te halen. Hoor van een geïnspireerde directeur hoe dit in zijn bedrijf voor verfrissing en versnelling heeft gezorgd.

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor trainers, managers en leidinggevende.

Spreker
De inspiratiesessie wordt verzorgt door Pauline Martinovic. Pauline is een ervaren trainer bij o.a. de How Company. Ze werkt met passie vanuit de visie dat mensen vaak meer kunnen dan ze denken en minder moeten.

Waar en wanneer
Datum: 25 jan 2019
Tijd: 09:30 - 11:30
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Kosten: €30,-

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

INSCHRIJVEN Let's go for excellence; Leiderschap begint bij jezelf. 

Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan: