Een (business)plan dat wél werkt

Meer bereiken door minder te doen

Iedereen heeft plannen, zowel zakelijk als privé. Maar doordat veel plannen gewoonweg niet goed of concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben, realiseren we onze plannen vaker niet dan wel. Er ontstaat chaos en successen blijven uit. Tijdens deze sessie leer je hoe je een (business)plan maakt dat wél werkt! Een plan op een A4 dat leidt van visie naar actie. De methodiek is wereldwijd bewezen effectief. Vele organisaties werken er al jarenlang mee, zoals de NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola, maar ook het MKB en start-ups. Ook in één op één coaching, voor het halen van zakelijke of privé doelen, wordt deze aanpak succesvol ingezet. Kortom, deze sessie is voor iedereen die nog succesvoller wil zijn!

Wat gaan we doen?

Tijdens de inspiratiesessie wordt de theorie behandeld én ga je zelf aan de slag. Je wordt uitgedaagd, gaat doelen aanscherpen en de basis zetten voor een plan met strategieën en concrete acties. Op 1 A4 dus! Juist nu de wereld snéller verandert dan ooit, kan een scherp plan houvast bieden om razendsnel juiste keuzes te maken. Door een uitgekiend meetinstrument kan er tussentijds worden bijgestuurd indien nodig. Dus niet met oogkleppen op een plan uitvoeren, of lukraak alle kanten opschieten, maar gefocust besluiten nemen en doelen bereiken in een turbulente wereld.

Na een korte introductie van de theorie wordt geoefend met alle elementen uit het plan. Voorbeelden komen voorbij en eigen voorstellen worden besproken. In een paar uur tijd worden aanpak en opzet duidelijk en kun je geïnspireerd aan de slag met de uitwerking van je eigen plan. Voor het bedrijf waar je verantwoordelijk voor bent, de opdracht die je moet doen of voor jezelf!

Achtergrond spreker

De sessie wordt gegeven door Gabriëlle Majenburg. Haar ervaring met de methodiek heeft ze aan twee kanten van de tafel opgedaan. In de leidinggevende rollen die ze heeft gehad heeft ze ervaren hoe effectief de methodiek is. Als zelfstandige ondervindt zij inmiddels het succes van de methodiek ook bij vele andere bedrijven; zowel bij corporates zoals Adecco en KLM, als bij het MKB en start-ups.

Waar en wanneer

Datum: 31 oktober 2019
Tijd: 16:00 – 19:00
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Kosten €30,-
aantal plaatsen beschikbaar 20

Gabriëlle Majenburg
Gabriëlle Majenburg
Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.