Kun jij verbindend leidinggeven? Het legt de basis voor succes!

Verbinding is een oer behoefte  

Ieder mens heeft behoefte aan verbinding. Jij als leidinggevende bent hierbij een belangrijke cultuurdrager. Bij verbindend leidinggeven is het van belang om in allerlei situaties dat te doen wat leidt tot een betere verbinding. Iedereen heeft wel casussen waarbij dit zeer succesvol verliep maar waarschijnlijk ook voorbeelden waarbij die verbinding niet tot bloei kwam. Wil jij concrete handvatten om verbinding, werkgeluk en organisatiesucces te faciliteren? Schrijf je dan in voor deze inspiratiesessie!

Kom op 16 april naar de inspiratiesessie  

Tijdens deze inspiratie sessie zal Jeroen Peterse zijn ervaring en kennis met je delen. In essentie gaat het over gedrag. Jeroen zegt hierover: “verbinding is een gevoel. Mensen willen zich verbonden voelen. Gedrag van een leidinggevende bepaalt in hoge mate of we ons verbonden voelen. De échte vraag is: welk gedrag leidt tot een toe- of afname van verbinding. Verbinding met leidinggevenden, andere collega’s of de organisatie?” Dit is dan ook het hoofdthema van de inspiratiesessie. Diverse onderwerpen zullen de revue passeren waaronder emotioneel versus rationeel aangestuurd gedrag, situationeel communiceren, verbindend onderhandelen en managen van gezonde stressniveaus.    

Achtergrond van de spreker  

Jeroen Peterse is een zeer ervaren begeleider van blijvende cultuur- en gedragsverandering. In 2000 besloot hij zijn baan als Landen en Divisie Directeur bij een beursgenoteerde ICT-dienstverlener op te zeggen en zich te focussen op wat hij noemt ‘blijvende verandering bij harde gedragspatronen’. In de loop der jaren heeft dit geleid tot de ontwikkeling van de hoob-methode® – een methode om op doeltreffende en pragmatische wijze blijvende verandering in organisatiecultuur en gedrag te kunnen begeleiden. Zijn boek ‘Afleren is ook Leren’ beschrijft de werking van deze hoob-methode®.  

Wat anderen zeggen over Jeroen:

“Jeroen is een ervaren en succesvolle begeleider van blijvende verandering in situaties waar harde gedragspatronen veranderingen tegenhouden. Hij heeft respect voor wat er is en is een verassend alternatief voor de vele veranderaars die maar niet concreet kunnen worden.”

Waar en wanneer

Datum: 16 april 2020
Tijd: 16:00 – 19:00
Locatie:  Utrechtseweg 1, 3811 NA Amersfoort
Kosten €30,-
Aantal plaatsen beschikbaar: 20

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.