CONNECTIONS

LOGISTIEK, FALEN EN STRATEGIE

Connections gaat over de strategische inzet van Serious WarGames. Keynote-sprekers zijn Paul Iske (Chief Failure Officer & oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen) en Ivo Wenzler (Senior Principal at Accenture‘s Strategy organization and an Associate Professor at the Delft University of Technology). Tussendoor ga je aan de slag met logistieke en strategische games. Sta open voor bijzondere ontmoetingen en leg allerlei nieuwe connecties. Want dat is waar het hier om gaat!

Waar is het?
De locatie is een prachtige ruimte in het Fort Werk aan Lange Uitweg 42A, Tull en’t Waal, vlak bij Nieuwegein, Utrecht.

Wanneer?
Tijdstip is 1 oktober 2018 van 10.00 uur tot 22.00 uur. Zo ontloop je tweemaal de spits en haal je maximaal rendement uit een dag vol lezingen, demonstraties en games. Bovendien is met daarnaast voldoende tijd voor informele gesprekken en kennismaking bij de borrel en het diner. Wees er snel bij als je deel wilt nemen. Voor de echte diehards is op 2 oktober een tweede dag. Deze dag spelen maximaal 20 deelnemers een Strategic Defense Analysis game gepositioneerd in het jaar 2035. Ook hier kun je je nog voor opgeven.

Meer info vind je via: https://www.connections-netherlands.nl

Wat is de connectie met Coöperatie Vonkers?
Tijdens onze kwartaalbijeenkomst hebben wij ervaren dat serious gaming een waardevol instrument is om strategievorming te versnellen. Het mobiliseert de aanwezige kennis, opent je ogen, zet aan tot denken en slecht dilemma’s! Bij twee van onze opdrachtgevers hebben we serious wargaming ook in de praktijk zien werken met telkens een verbluffend mooi resultaat. Coöperatie Vonkers sponsort Connections 2018, levert een spreker met een praktijkverhaal en tevens kun je via ons kaarten met korting kopen.

Wat kost het?
Deelname kost €100,-. Bij aanmelding via de website van Coöperatie Vonkers krijg je 15% korting. Leden van Coöperatie Vonkers krijgen 30% korting.

Wil je meer weten? Neem contact op met Fernand Bosman (06-51341984) of stuur een e-mail naar: Fernand@vonkers.nl

Wij vinden het tof als je net zo enthousiast wordt over dit instrument als wij. Dus meld je aan via de bijgevoegde link en verzeker jezelf van een mooie dag.

Inschrijven
Dit event is al geweest. Heb je interesse om er de volgende keer bij te zijn? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.