Onze

Blogs

vind je hier

BLOGS

Geschreven door ons, voor jou. Om je een kijkje in onze wereld te geven en waar we vertellen hoe wij tegen werken aan kijken.

Vrienden van Vonkers aftermovie!

https://youtu.be/_L8xgFUlR8k Benieuwd naar de aftermovie van de najaarseditie van Vrienden van Vonkers live? Hier is ‘ie dan eindelijk! Geniet van de beelden enne: mocht je

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Een Vonker stelt zich voor

Het einde van het jaar nadert. Reden te meer om één van onze Vonkers in de spotlights te zetten. Deze maand geven we Sander Bosch

In gesprek met José van IJskoud

José Komin is de trotse directeur van IJskoud, een Amsterdams familiebedrijf dat vooroploopt in koel- en klimaattechniek. Bovendien vormt IJskoud de locatie van Vonkers’ aankomende

Vrienden van Vonkers

Vrienden van Vonkers

Op 22 november organiseren we een nieuwe editie van onze kwartaalborrel ‘Vrienden van Vonkers’. Hier spelen de authentieke verhalen van medewerkers – de échte ‘vrienden

Gabriëlle Majenburg over de inspiratiesessie!

Gabriëlle Majenburg van Maasvuur is ondernemer en bovendien dé persoon die de aankomende inspiratiesessie op 31 oktober zal verzorgen. Om alvast een beetje beter kennis met haar te maken, stelt ze zich in deze blog voor.

Een Vonker stelt zich voor

We zijn in het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid!
Een mooie ontwikkeling en meteen een aanleiding om één van onze Vonkers in de spotlight te zetten. Dit keer laten we Sasja Abbenhues aan het woord.

Waarom een coöperatie interessant is voor ZZP’ers

In Nederland zijn ongeveer een miljoen ZZP’ers actief. Zelfstandig en zonder personeel, waardoor je dus alles doet op jouw manier. Maar haalt dat het beste uit je naar boven? We leggen je graag uit wat de onderbouwing is geweest voor ons om te kiezen voor een cooöperatie en laten je zien of dit wellicht ook interessant voor jou kan zijn.

Het geheim van de Denen

Gelukkig zijn wie wil dat nu niet? Er wordt steeds meer over geschreven en wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Jaarlijks brengt de VN een World Happiness Ranking uit waarbij Denemarken jaar na jaar op nummer 1 staat en Nederland een 7de plaats inneemt. Hoe kan dat? En wat kun jij ervan leren?

Dream big!

In onze maatschappij krijgen pessimisten enorm veel aandacht. Je wordt er niet bepaald vrolijk van. Pessimisme en optimisme is besmettelijk. Het wordt dus hoog tijd dat optimisten meer lawaai maken en aandacht krijgen. Wie doet mee?

Werk slimmer, niet harder

Wat zijn de ingrediënten voor het ideale (productieve) dreamteam? Welke teams zijn het meest productief? Teams gevuld met toptalent? Of een mix van introverten en extraverten? 5 inzichten om tot een productief dreamteam te komen.

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.