25 februari 2019

Waarom lid worden van Coöperatie Vonkers?

Frank Sluis is Manager Operations Bij Henri, producent van koelverse, kant en klare soepen, sauzen en convenience maaltijden. In een kort interview vragen we waarom hij lid is geworden van Vonkers en wat dit voor Frank betekent. Lees hieronder zijn verhaal.

 
Henri

 

Al voor de oprichting van Vonkers kwam ik in contact met Fernand en Sander. In 2016 hebben Fernand en Sander Henri in een transitie begeleid van traditioneel georganiseerd productiebedrijf naar zelfsturende teams.

Dit was voor mij een spannende tijd waarin ik veel geleerd heb. De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld in coachend leidinggeven en heb ik ervaren hoe belangrijk goed functionerende medewerkers zijn voor een organisatie. Op diverse vlakken zet ik me hiervoor bij Henri in. Zo zijn we in 2018 gestart met nieuwe medewerker bijeenkomsten, waarbij 3 thema’s centraal staan; Team als ankerpunt, Samen voor succes en medewerkers in hun kracht.

Bij Vonkers heb ik hiervoor een platform gevonden!

Frank Sluis

Coöperatie Vonkers ken ik inmiddels goed. Zowel vanuit de advies en begeleidingskant, alsook van de kwartaalbijeenkomsten die zij voor klanten en leden organiseren. Vonkers is er niet alleen voor adviseurs, maar voor iedereen die zich kan vinden in hun Ambitie, Visie en Waarden. En daar herken ik me zeer in. Vonkers heeft de ambitie om de wereld te laten zien dat gelukkige medewerkers het verschil maken in bedrijven. Ik heb me dan ook als lid aangemeld. Mijn droom is om andere managers, directeuren en eigenaren enthousiast te maken voor hun manier van organiseren, waarin het leren en ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden centraal staat.

We willen met elkaar werken aan betere organisaties waar medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten.

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.