Het is gelukt, Coöperatie Vonkers onder de pannen!

Vorig jaar oktober hebben we voor het vinden van huisvesting ons netwerk ingeschakeld. Op onze oproep hebben we mooie en interessante suggesties gekregen waarvoor veel dank. Enkele locaties hebben we zelf fysiek getest op zoek naar het goede gevoel. En het is gelukt! Sinds half januari hebben we de beschikking over twee fraai ingerichte ruimtes in Amersfoort.

Elke vrijdag zijn we aanwezig op de Stadsring 20. We zijn hier te vinden voor bijeenkomsten, om inspiratie op te doen, voor kennisdeling en tegelijkertijd werken we aan de verdere ontwikkeling van Coöperatie Vonkers. Onze thuisbasis is makkelijk bereikbaar met OV en tevens hebben we parkeerplaatsen voor de deur. Nieuwsgierig geworden of benieuwd wat we als Coöperatie voor jou zouden kunnen betekenen? Kom langs, de koffie staat altijd klaar!

Ps: Laat wel even weten als je langs komt ivm afspraken!