PROFESSIONAL SCRUM MASTER (PSM 1)

In deze training leer je de theorie van Agile/Scrum werken en ervaar je door meerdere belevingsgames hoe het is om in een Scrum project te werken. De training biedt voldoende ruimte om ervaringen te delen en met je eigen toepassingsvragen aan de slag te gaan. Geheel in lijn met Agile/Scrum wordt in korte sprints naar het resultaat toe gewerkt: het behalen van het examen!

Deze unieke opzet, in combinatie met een beperkte hoeveelheid zelfstudie, maakt het behalen van het Professional Scrum Master examen voor iedereen haalbaar.

Wat kan Agile/scrum werken opleveren?

  • Een andere manier van kijken naar organisaties geeft nieuwe inzichten en oplossingen;

  • Meer gemotiveerde medewerkers; resultaten opleveren in korte sprints en deze aan elkaar vertonen geeft enthousiasme en verbinding tussen collega's;

  • Een beduidend snellere time-to-market;

  • Hogere productiviteit binnen het project;

  • Minder fouten in de oplevering.

Trainers
Er wordt getraind door ervaren trainers; Vincent Bijl en Angela Kreike. Zij zijn gecertificeerde Agile & Lean professionals met uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van organisaties naar Agile werken binnen Management, HR en IT-afdelingen.

Kort samengevat

  • Examen wordt afgenomen tijdens de les i.p.v. achteraf en er wordt veel geoefend waardoor slagingspercentage > 95% is;

  • Ervaren Agile Trainers & Agile Coaches die ook Best Practices inbrengen;

  • Leerproces van de groep staat centraal waar het inbrengen van dilemma's uit eigen werkveld in de groep als zeer positief wordt ervaren;

  • Flexibel en pragmatisch; er wordt gewerkt met veel praktijkvoorbeelden;

  • Klanten geven deze training gemiddeld een 9.

Waarom deze training via Vonkers volgen?
Coöperatie Vonkers streeft ernaar om leerervaringen uit diverse sectoren actief met elkaar te delen. Dus je doet niet alleen een training, maar je krijgt ook mooie inzichten van mensen met verschillende expertises bij een grote diversiteit aan bedrijven.

Wij vinden het tof als er mooie samenwerkingsverbanden ontstaan rond het geven en delen van ervaringen, opdrachten en van elkaar leren. Dat is dan ook de reden dat wij deze training hebben ingekocht en tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden!

Kosten
De kosten voor deze trainingscyclus van één dag en twee avonden zijn € 700,- excl BTW, incl. lunch/broodjes, koffie & thee. Wil je ook examen doen dan betaal je extra € 150,- excl BTW. Ben je lid van Coöperatie Vonkers? Dan krijg je een korting van 20% voor de training (geldt niet voor het examen).

Data en locatie
Locatie: Stadsring 201, 3817 BA Amersfoort
Minimum aantal deelnemers: 6

10 oktober 2018 Woensdag   18:30 - 21:30u
12 oktober 2018 Vrijdag 09:00 - 16:30u
17 oktober 2018 Woensdag 18:30 - 21:30u

Meer informatie
Vragen over deze training? Neem contact op met Xander Bergsma via e-mail of bel
naar 06 - 109 73 848.

Inschrijven PROFESSIONAL SCRUM MASTER (PSM 1)

Deze training is al geweest. Heb je interesse om er de volgende keer bij te zijn? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte.