JUN

22

Inspiratiebijeenkomst Systemisch waarnemen

Vrijdag, 22 juni, 2018
10:00 - 12:00u

Systemisch waarnemen vindt plaats op veel momenten: in een organisatie, in een team, tussen twee medewerkers, tussen leidinggevende en medewerker etc. etc. Met kennis over (familie-) en organisatie opstellingen heb je een wonderbaarlijk instrument om de verborgen dynamieken binnen een systeem aan het licht te brengen. Ter inspiratie gaan wij onze ervaringen delen en doen korte oefeningen die je direct zelf kan inzetten.

Interesse?
➔ Laat het weten via onderstaande button 'Houd me op de hoogte'

SEPT

07

Training Visueel Faciliteren

Vrijdag, 07 september, 2018
09:00 - 16:30u

Leer op simpele wijze hoe je met behulp van eigen tekeningen en eenvoudig beeldmateriaal meer effect kunt realiseren in workshops, presentaties en bijvoorbeeld bij het maken van een offerte.

Interesse? 
➔ Laat het weten via onderstaande button 'Houd me op de hoogte'
 

SEPT

19

START TRAINING PROFESSIONAL SCRUM MASTER (PSM 1)

Woensdag, 19 september, 2018
18:30 - 22:00u

De training behandelt de theorie van Agile/Scrum werken, laat je ervaren, door meerdere belevingsgames, wat het is om in een Scrum project te werken en biedt ruimte om met elkaar ervaringen te delen. Geheel in lijn met Agile/Scrum wordt in korte sprints naar het resultaat toe gewerkt: het behalen van het examen! Deze unieke opzet, in combinatie met een beperkte hoeveelheid zelfstudie, maakt het behalen van het Professional Scrum Master examen voor iedereen haalbaar.

Interesse? 
➔ Laat het weten via onderstaande button 'Houd me op de hoogte'