14 mei 2020

Onze unieke én online lenteborrel


Pippi Langkous sprak al eens de legendarische woorden: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – en dat was precies onze instelling tijdens het organiseren van onze állereerste online kwartaalborrel ooit!  

In nog geen 1,5 uur tijd hebben we onder leiding van de getalenteerde singer-songwriter Remco Jacobs met inbreng van meer dan 40 genodigden online een heuse song gecomponeerd. Want, hoe heerlijk is het om vanuit de geborgenheid van je eigen thuiswerkplek luidkeels mee te zingen met een lied dat je samen hebt gemaakt?   

De reacties van onze genodigden spraken voor zich: “Het was een leuke ervaring, dank jullie wel!” aldus Mark Thomassen. Marieke Siersma voegt daaraan toe: “Leuk zo’n kijkje in de keuken van een songwriter, nooit gedacht dat dat – zelfs online – zo verbindend zou werken!”. Ook Cor van der Sluis is enthousiast over onze online lenteborrel: “Lieve Vonkers, heel erg bedankt voor deze fijne middag. Bijzonder, rust, verbondenheid en vooral héél fijn. Grote dank!”  

En wij kunnen niet anders dan het daar unaniem mee eens zijn – ultieme verbondenheid én verbinding, zo voelde het! Benieuwd naar ons muzikale resultaat? 

LEES OOK:

Hoe het coronavirus onze werkvloer verandert

Dat het coronavirus van grote invloed is op de werkvloer van nu is een feit. Van productiviteit tot het werkgeluk – we kunnen er eindeloos over praten. Wie dit ook doen zijn de copywriters van McKinsey. Met onderbouwde onderzoeken geven zij hun kijk op hoe het heersende coronavirus zorgt voor grote veranderingen in het huidige

Onze unieke én online lenteborrel

Pippi Langkous sprak al eens de legendarische woorden: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – en dat was precies onze instelling tijdens het organiseren van onze állereerste online kwartaalborrel ooit!   In nog geen 1,5 uur tijd hebben we onder leiding van de getalenteerde singer-songwriter Remco Jacobs

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.