29 oktober 2019

Vrienden van Vonkers

Op 22 november organiseren we een nieuwe editie van onze kwartaalborrel ‘Vrienden van Vonkers’. Hier spelen de authentieke verhalen van medewerkers – de échte ‘vrienden van Vonkers’ – de absolute hoofdrol. Waar we voor de aankomende editie diverse inspirerende en ontroerende verhalen voor je in petto hebben, ging Albert Staal hen voor. Hij sprak tijdens de voorgaande editie en maakte hiermee veel indruk op vrienden en Vonkers. We spraken Albert over zijn ervaring met Vonkers en ambitie!

Albert Staal is kok bij Henri en één van de sprekers tijdens een voorgaande editie van Vrienden van Vonkers Live. Vonker Frank Sluijs is Alberts manager en gaf hem tevens een podium tijdens de afsluiting van de duurzaam inzetbaarheid campagne van het ministerie van SZW/MKB Nederland – het was een absoluut succes!

Albert, je bent kok bij Henri én voormalig spreker bij Vrienden van Vonkers Live. Op welke manier speelde Vonkers een rol in jouw werkleven?

“Voor ik bij Henri kwam zat ik in een moeilijke fase van mijn leven – van een burn-out tot een scheiding. Gedurende deze tijd was ik een soort van verlamd. Ik kon moeilijk uit mijn woorden komen, voor mijn eigen mening opkomen en mij amper concentreren. Binnen Henri werd ik gezien en kreeg ik de ruimte en het zelfvertrouwen om er weer te staan. Door bij Vonkers over mijn ervaring te kunnen vertellen, heb ik de energie, het lef en het enthousiasme weer teruggevonden.”

vJe manager is Frank Sluis, één van onze Vonkers. Hoe ervaar jij deze samenwerking? 

“Frank is een echte Vonker. Hij spoort mensen aan om anders naar hun problemen te kijken zodat je de oplossing zelf óf met je team vindt – zijn enthousiasme is aanstekelijk. Maar ook Fernand (Bosman) heeft mij aangemoedigd in het herstel van mijzelf – en niet te vergeten mijn collega sprekers!”   

Heb je als werknemer dromen en doelen die je nog graag zou willen bereiken? 

“Ik werk al ruim 35 jaar in de horeca en ben nog elke dag blij met het werk dat ik doe. Mijn droom is om het werk dat ik als kok doe, te combineren met het uitdragen van het merk Henri. Dit doe ik momenteel al op kleine schaal als ‘demo kok’ en ambassadeur op opleidingen- en banenmarkten!”  

Zoals gezegd zal op vrijdag 22 november een nieuwe editie plaatsvinden met nieuwe verhalen die zullen inspireren, ontroeren en motiveren. Dit alles vindt plaats bij familiebedrijf IJskoud – tevens een vriend van de Vonkers waar talent de ruimte krijgt, werkgeluk ontstaat en het succes versterkt. 

Wij zien er enorm naar uit. Kom je ook? Neem dan contact met ons op! 

 

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.