31 december 2018

Op naar 2019!

Wat een jaar! We kijken terug op een actief 2018. Zo hebben we voor vele nieuwe, als bestaande klanten onze bijdrage mogen leveren. We hebben kennis gedeeld via inspiratiesessies en trainingen. En via onze kwartaalborrels vele nieuwe kennissen gemaakt.

Ook zijn we dankbaar voor het aantal leden dat fors is gegroeid tot bijna 20. We sluiten 2018 met tevredenheid af en kunnen niet wachten om onze plannen voor 2019 tot uitvoer te brengen.

Iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan dit succes. We wensen je een hele fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2019.

LEES OOK:

Gabriëlle Majenburg over de inspiratiesessie!

Gabriëlle Majenburg van Maasvuur is ondernemer en bovendien dé persoon die de aankomende inspiratiesessie op 31 oktober zal verzorgen. Om alvast een beetje beter kennis met haar te maken, stelt ze zich in deze blog voor.

Een Vonker stelt zich voor

We zijn in het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid!
Een mooie ontwikkeling en meteen een aanleiding om één van onze Vonkers in de spotlight te zetten. Dit keer laten we Sasja Abbenhues aan het woord.

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.