7 december 2018

Lean Thinking – Business Simulatie Ease-It

Gamification en spelenderwijs je doelen realiseren zijn de woorden die bij de 13 deelnemers zeker blijven hangen na de inpiratiesessie die Maarten Versteeg van Simagine verzorgt. In twee uur neemt Maarten ons mee in de achtergrond van games, het belang van de intake, leerdoelen tijdens de game en het faciliteren van de game. Erover praten is natuurlijk net zo leuk als de game zelf.

In een beknopte spelvorm ontdekken we als verzekeraar URBOIGH (Uw Risico Bij Ons in Goede Handen) hoe zowel ons zakelijk succes als onze eigen trots groeien. Gamification zet mensen in beweging en stimuleert om slim samen te werken.

Bedankt Maarten voor dit inspirerende kijkje in de game-keuken.

LEES OOK:

Werken met Vonkers: 7 pluspunten!

Werken met Vonkers: 7 pluspunten! Wat typeert nou toch die Vonkers? Die vraag krijgen we regelmatig. En dat begrijpen we. Dus, wat valt op aan onze werkwijze, filosofie en aanpak? En waarom zijn opdrachtgevers zoals de gemeentes Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zo bijzonder enthousiast over onze intensieve samenwerking? We doken er eens in en de

Vonker aan het woord: Kees Verschoor

VONKER AAN HET WOORD: KEES VERSCHOOR De zomer is in full swing! En omdat er niets gaat boven fijn leesvoer in de zomermaanden, geven we dit keer Vonker Kees Verschoor het woord. En dat is zeker niet voor niets. Kees heeft als Vonker naast een ondernemende carrière namelijk het boek Mutual Sustainability geschreven. En heb jij nou

Scroll naar top

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.