7 december 2018

Lean Thinking – Business Simulatie Ease-It

Gamification en spelenderwijs je doelen realiseren zijn de woorden die bij de 13 deelnemers zeker blijven hangen na de inpiratiesessie die Maarten Versteeg van Simagine verzorgt. In twee uur neemt Maarten ons mee in de achtergrond van games, het belang van de intake, leerdoelen tijdens de game en het faciliteren van de game. Erover praten is natuurlijk net zo leuk als de game zelf.

In een beknopte spelvorm ontdekken we als verzekeraar URBOIGH (Uw Risico Bij Ons in Goede Handen) hoe zowel ons zakelijk succes als onze eigen trots groeien. Gamification zet mensen in beweging en stimuleert om slim samen te werken.

Bedankt Maarten voor dit inspirerende kijkje in de game-keuken.

LEES OOK:

Vrienden van Vonkers aftermovie!

https://youtu.be/_L8xgFUlR8k Benieuwd naar de aftermovie van de najaarseditie van Vrienden van Vonkers live? Hier is ‘ie dan eindelijk! Geniet van de beelden enne: mocht je

Agile werken volgens Jeroen Stoter

“Agile is een hype, begin er niet aan!” Zo begint Jeroen Stoter dit interview. Best bijzonder voor een expert op het gebied van ‘Agile’. Hij

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.