28 november 2018

Aanvoerders delen ieder hun eigen verhaal

Dit jaar vond op vrijdag 2 november in Amersfoort de Vrienden van Vonkers Live plaats. Hier werden succesverhalen van medewerkers gedeeld die het verschil maken in hun organisaties. De verhalen zijn afkomstig van medewerkers werkzaam bij de NS, Eurosort, Zorgboog en Henri.

Alle verhalen hadden iets met elkaar gemeen, namelijk ‘zelforganisatie’ in welke vorm dan ook. Zo ging het over medewerkers die zelf aan zet zijn, in hun kracht worden gezet en het veel gevraagde eigenaarschap tonen.

LEES OOK:

Gabriëlle Majenburg over de inspiratiesessie!

Gabriëlle Majenburg van Maasvuur is ondernemer en bovendien dé persoon die de aankomende inspiratiesessie op 31 oktober zal verzorgen. Om alvast een beetje beter kennis met haar te maken, stelt ze zich in deze blog voor.

Een Vonker stelt zich voor

We zijn in het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid!
Een mooie ontwikkeling en meteen een aanleiding om één van onze Vonkers in de spotlight te zetten. Dit keer laten we Sasja Abbenhues aan het woord.

Wie gun jij een gratis training?

Bij Vonkers geloven we in geven en krijgen. Daarom geven we de laatste twee plaatsen voor de training “Sales op jouw eigen.wijze” ter waarde van 149 euro excl. btw gratis weg.